Fantastisk sted for oss med både småbarn og tenåring. Veldig innholdsrikt og mye å se på, vi ble faktisk ikke ferdige. Mulighet for å ha med mat. Fint lekeområde i nederste etasje for de minste.
Så my eforskjellig at det går ikke an å beskrive med 100 ord. Vitenskap, regnskog, geografi, styrke og fysikkprøver. Det var for mye til å presse inn på en dag rett og slett. Veldig moro!
Synes regnskogen var utrolig spennende og kul! Virkelig en opplevelse der inne. Resten av opplegget synes vi var ganske stusselig. Lite å se på og trange ganger.
Et fint sted med en god del å oppdage, men om man ikke har med små barn som kan utforske miniverseum går det overraskende fort å se alt. En fordel å komme tidlig/sent hvor det er mindre folk ellers blir det fort kø på stedene hvor man kan prøve ting selv.
Er man åpen for natur og vitenskap har man en del timer å slå ihjel her. Tett på fauna og flora. Ryddig og ikke spesielt dyrt å se. Kan anbefales.
Dette var en fin opplevelse for både store og små. Mye interessant og artig og se på. Stedet var noe preget av ombygging mens vi var der, men det var likevel en flott opplevelse.