Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”
Anmeldelse av Restaurang Simba

Restaurang Simba
Vurdert som nr. 17 av 1 508 Restauranter i Göteborg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 27
Omgivelser: Nordstaden
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Nordstaden
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Vi bestilte bord dagen i forveien. 20 min ventetid på bordet når vi kom, men fra vi satt oss til vi dro, var hele opplevelsen fantastisk. Nydelig mat - høyrygg er det beste kjøttet jeg har spist noen gang. Kelnerne var helt supre, drinkene veldig gode. Alle seks var kjempe fornøyde.
Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: november 2018
Takk, ingrido477
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (292)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 292 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Ble utrolig positivt overrasket over nye deilige smaker fra litt ukjent del av verden for vår del , dette ga virkelig mersmak. Lønner seg å booke bord. Anbefales. Selv med booking ble det litt venting og det er helt Ok men de kunne møtt gjestene med smil og tilbudt oss noe fra baren.

Dato for besøk: november 2018
Takk, lineh951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Fin stemning i fine lokaler, oppmerksomme og hyggelige servitører. Bra timing ifht bestilling -servering. God, spennende mat

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, stighenrikk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat, fikk sansen for etiopisk mat. Deilig kjøtt og grønnsaker, jeg hadde en dele-rett for to. Passelig mengde mat. Proffe kelnere. Rask og god service. God vin.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, lillecz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Etter å ha bodd i Etiopia for noen år siden var vi spente på å spise etiopisk mat igjen. Veldig god mat og god service. Ser stille ut fra utsiden, men mye folk og god stemning inne. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, solveigg639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurang Simba, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Restaurang Simba? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.