emakle
1.2 km fra Sure Hotel by Best Western Center
1.2 km fra Sure Hotel by Best Western Center
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldt 23. august 2016

Koselig, gammel bygning med atmosfære. Det var noe støy fra trafikken.
Deilig med gratis vafler, småkjeks og kaffe om kvelden. Frokosten var noe av den beste vi har fått. Enkelt å finne fra motorveien.

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, Elisabeth B
Anmeldt 18. mai 2016 via mobile enheter

Forholdsvis sentralt hotell med enkel standard. Helt ok frokost, bonus for vafler på ettermiddagen og alltid tilgjengelig kaffe/te. Hyggelig betjening. Rommet var litt trangt, og når man dusjet, ble hele badegulvet vått. Mange greie restauranter i området.

Dato for oppholdet: mai 2016
Takk, BjornSm
Anmeldt 15. mai 2016 via mobile enheter

Dette skulle ligget under kategorien bed&breakfast. Vi hadde bestilt et dobbeltrom, og fikk et meget lite rom med 120 cm seng. Skulle være to nettet, så etter første natt klagde vi og ønsket et annet rom. Dette ble vi lovet, men da vi skulle bytte rom fikk vi beskjed at det ikke var noe ledig allikevel. Etter mye om og men fikk de plutselig et ledig større rom som vi fikk byttet til. Dette hadde heldigvis dobbeltseng og større bad. Frokosten var skuffende, et så lite "hotel" burde hatt bedre mat å tilby.. Vi kommer ikke til å bestille her igjen. Ligger også litt unna selve sentrum, så måtte ta endel taxi.

Dato for oppholdet: mai 2016
Takk, elinhansen78
Anmeldt 30. juli 2015 via mobile enheter

Et VELDIG basic hotell, kanskje det enkleste Choice-hotellet jeg har besøkt.

Lite dobbeltrom med queen-bed, lite bad og lite gulvplass. Enkel frokost og grei beliggenhet. Greit for en natt, men jeg hadde ikke betalt mye for å bo her. Parkering nær ved hotellet for 150 kr døgnet er et pluss.

Dato for oppholdet: juli 2015
Takk, Solk
Anmeldt 16. juli 2015 via mobile enheter

Bestilte og betalte for kingsize seng, fikk et lite rom m liten seng og bitte lite bad. Seng 150 cm bred. Frokost var ikke Choice verdig. Rotete og søl som ikke ble fjernet. Trange ganger og ytterdør som slår innover, ikke trygt om det for eksempel blir brann.

Dato for oppholdet: juli 2015
Takk, Heidi1792014