“Sryr unna”

tor. 13.2.
20:00
Vurdert som nr. 1 301 av 1 828 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Egentlig en grei pizza, men betjening og renhold er forferdelig. Jeg er heller ikke en stor tilhenger av å bestill gjennom app/nettsted, men det er sikkert fordi jeg er vant til profesjonelle spisesteder og er en grinete gammel mann på 50+

Prisene i menyen viste seg å være missvisene. Skulle bestille liten pizza til min datter. I menyen kostet den 80, - men da jeg skulle betale var prisen 169, - Fikk egentlig ingen god forklaring på hvorfor det var slik. Mener det hadde vært ærligere å sette inn de gjeldende prisene.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, SteinA740

Anmeldt 9. juli 2022

Pizza Hut leverer som vanlig god pizza som alle likte. Vi bestilte og betalte via app så det var veldig enkelt og raskt. Hyggelige ansatte, rene toaletter og trivelige lokaler.

Takk, Arkana78
Anmeldt 11. juni 2022

Så ikke veldig innbydende da vi kom til resturanten. Søppel og oppvask på alle bord og gulv. Satt oss ved et bord som ikke var vasket, masse matrester. Spurte personell om å vaske over bordet, da så vedkommende rart på oss og sa «det har jeg akkurat vasket». Vi måtte spørre om det kunne vaskes på nytt, vedkommende personell kom aldri tilbake å vasket - så vi måtte spørre nytt personell om å vaske.. veldig dårlig service, og uhyggelige omgivelser.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, E6330GVmartineh
Anmeldt 23. oktober 2021 via mobile enheter

Stoppet for en øl, grusomme toalett, med papirsøppel, tiss og bæsj. Ga beskjed til betjeningen, som bare så rart på meg.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, stines325
Anmeldt 8. november 2019 via mobile enheter

Venta 20+min uten at noen kom og tok ordre, servitørene ignorerte også når vi prøvde å få kontakt. Kjedelig opplegg, Burgerking var hakket bedre denne gang..

Dato for besøk: november 2019
Takk, Philip B

Reisende som så på Pizza Hut, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Pizza Hut? Del dine erfaringer!