Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Utforsk de instaverdige stedene i Gøteborg med en lokal
1

Bestill på forhånd
fra
USD 88,68
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Haga på
fra USD 88,68
Mer informasjon
fra USD 79,35
Mer informasjon
fra USD 247,86
Mer informasjon
Anmeldelser (2 477)
Filtrer anmeldelser
2 477 resultater
Vurdering fra reisende
1 004
1 125
299
40
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 004
1 125
299
40
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 2 477 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Skal du til Gøteborg i jula er et besøk i julegata i Haga et must. Ca 300-400 meter med små boder som selger kaker, votter, pølser, kaffe osv.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Geiros68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Er du i Gøteborg, må du innom Haga.
Her er det små butikker, boder.
Utrolig hyggelig, hjemmelaget og butikk varer.
Bakevarer, store kringler og kanelboller!
Nå før jul, er det bare så koselig å gå i Haga.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, 728bj_rna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig atmosfære. Små butikker og boder med mye krims. Mange spisesteder for en matbit eller god drikke.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, konse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Markeder, koselige små kafeer og små individuelle butikker. Vel verdt et besøk! Vi ruslet rundt en lørdag formiddag, tittet og småhandlet litt og spiste deilig lunsj. Vil utforske området nærmere ved neste besøk til Göteborg.

Dato for opplevelse: september 2018
2  Takk, Annelisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Her kommer en lett til med sporvogn/trikk. Ta gjerne 11ern. Haga er litt som Grunerløkka i Oslo. Her finnes mange fine små cafeer og butikker.

Fredlig og rolig del av byen.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, sondre514
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser