Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Utforsk de instaverdige stedene i Gøteborg med en lokal
1

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Haga Nygata på
Mer informasjon
Anmeldelser (2 502)
Filtrer anmeldelser
2 502 resultater
Vurdering fra reisende
1 014
1 134
304
41
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 014
1 134
304
41
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 2 502 anmeldelser
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Vel verdt å dra innom Haga når man er i Gøteborg. Enten man vil shoppe, se seg rundt, eller «fika». Mange gode spesialbutikker.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Trine1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2018

var der lørdagen før 1 advent,veldig mye folk,men et veldig koselig sted med mange småbutikker og ute stand,tok trikk nr 11 fra sentralstasjonen mot saltholmen og gikk av ved haga kirke

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Skal du til Gøteborg i jula er et besøk i julegata i Haga et must. Ca 300-400 meter med små boder som selger kaker, votter, pølser, kaffe osv.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Geiros68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Er du i Gøteborg, må du innom Haga.
Her er det små butikker, boder.
Utrolig hyggelig, hjemmelaget og butikk varer.
Bakevarer, store kringler og kanelboller!
Nå før jul, er det bare så koselig å gå i Haga.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, 728bj_rna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig atmosfære. Små butikker og boder med mye krims. Mange spisesteder for en matbit eller god drikke.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, konse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser