Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
CHS1976
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel Flora
4,0 av 5 boblerAnmeldt 18. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 303
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Priceline
  • Hotels.com
0.6 km fra Hotel Flora
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 1 665
kr 1 583
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km fra Hotel Flora
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 462
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
  • Booking.com
  • Hotels.com
1.5 km fra Hotel Flora
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 745
  • Hotels.com
0.6 km fra Hotel Flora
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 655
  • Priceline
2.1 km fra Hotel Flora
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 1 373
  • Hotels.com
0.5 km fra Hotel Flora
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 191
  • Hotels.com
0.6 km fra Hotel Flora
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 319
  • Priceline
3.7 km fra Hotel Flora
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 485
  • Hotels.com
0.8 km fra Hotel Flora
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 341
  • Hotels.com
4.8 km fra Hotel Flora
Gratis parkering
Restaurant
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldelser (515)
Filtrer anmeldelser
515 resultater
Vurdering fra reisende
173
224
80
22
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
173
224
80
22
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 515 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Hotel Flora er et intimt, lite hotel som egner seg godt til venneturer eller jobbturer. Sikkert også for romantiske par.

Fin beliggenhet, sentralt i byen. God mat og svært vennelig personale.

Frokosten var ikke den største, men hadde det vi trengte. Fersk og god mat.

Takterrassen var kald i desember, men vi fikk være i et av de provate rommene ved terrassen og den er sikkert veldig koselig om sommeren.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Egalia76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Flott hotell med gode senger .hyggelig betjening og veldig nært alt man kan ønske seg:)
Men burde ha aircondition, på rommene gikk det greit, vi hadde rom ut mot parkering og der gikk sola med tidlig+ flere vinduer som kunne åpnes. Men resten av hotellet var altfor varmt ,ikke mye behagelig å svette under frokost osv.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, LinnS95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juni 2018

Dette er et koselig lite hotell med veldig sentral beliggenhet, passer perfekt om man er på en weekend tur med kjæresten. I tillegg er det god frokost også. Ligger veldig sentralt i forhold til shopping i Avenyen, gågaten og Nordstan. Det er også en kort gange til gamlebyen.

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, evenski93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2017 via mobile enheter

Koselig lite hotell. Hyggelig betjening, god frokost og koselig stemning i baren.
Rent og pent på rommet. Sentral og bra beliggenhet.
Ligger i samme område som hotell Avalon men er et billigere alternativ men fult på høyde i kvalitet

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 901gjermundh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2017 via mobile enheter

Fint hotell, super hyggelig personalet, og veldig god frokost. Rommet hadde god standar, og sengene var veldig myke! Vi bodde i 3 etasje, de hadde heis men den "hoppet" veldig, litt skummelt Hehe. Frokosten har varm mat, crossaint, müsli og alt av hva man har lyst på! Vi fikk tips av de ansatte for hvor vi burde gå og gjøre, det hjalp veldig! Takk for oss!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 70hannat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser