Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 101
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Priceline
USD 101
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
USD 88
Vis tilbud
Expedia.comUSD 94
Hotels.comUSD 94
TravelocityUSD 94
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (493)
Filtrer anmeldelser
493 resultater
Vurdering fra reisende
160
221
76
21
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
160
221
76
21
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 493 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Hotel Flora er et intimt, lite hotel som egner seg godt til venneturer eller jobbturer. Sikkert også for romantiske par.

Fin beliggenhet, sentralt i byen. God mat og svært vennelig personale.

Frokosten var ikke den største, men hadde det vi trengte. Fersk og god mat.

Takterrassen var kald i desember, men vi fikk være i et av de provate rommene ved terrassen og den er sikkert veldig koselig om sommeren.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Egalia76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Flott hotell med gode senger .hyggelig betjening og veldig nært alt man kan ønske seg:)
Men burde ha aircondition, på rommene gikk det greit, vi hadde rom ut mot parkering og der gikk sola med tidlig+ flere vinduer som kunne åpnes. Men resten av hotellet var altfor varmt ,ikke mye behagelig å svette under frokost osv.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, LinnS95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juni 2018

Dette er et koselig lite hotell med veldig sentral beliggenhet, passer perfekt om man er på en weekend tur med kjæresten. I tillegg er det god frokost også. Ligger veldig sentralt i forhold til shopping i Avenyen, gågaten og Nordstan. Det er også en kort gange til gamlebyen.

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, evenski93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2017 via mobile enheter

Koselig lite hotell. Hyggelig betjening, god frokost og koselig stemning i baren.
Rent og pent på rommet. Sentral og bra beliggenhet.
Ligger i samme område som hotell Avalon men er et billigere alternativ men fult på høyde i kvalitet

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 901gjermundh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2017 via mobile enheter

Fint hotell, super hyggelig personalet, og veldig god frokost. Rommet hadde god standar, og sengene var veldig myke! Vi bodde i 3 etasje, de hadde heis men den "hoppet" veldig, litt skummelt Hehe. Frokosten har varm mat, crossaint, müsli og alt av hva man har lyst på! Vi fikk tips av de ansatte for hvor vi burde gå og gjøre, det hjalp veldig! Takk for oss!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 70hannat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser