“Knallgod mat”

Kjøkken: Kinesisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 18. juli 2022

Gikk tilfeldigvis innom. Inntrykket fra utsiden av bygget var dårlig. Skeptiske når vi gikk inn. Men for en bra service og for en bra mat. Så smaksrikt og godt. Anbefaler virkelig Chongqing.

Takk, Kaldnes

Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Vi var 2 par som var her og spiste set meny.
Det var en fantastisk smaksopplevelse, og jeg trodde aldri jeg skulle høre min samboer si: «kan jeg få litt mer sjøgress?»🤣
Elsker at stedet er et lite «hull i veggen» men serverer kinesisk mat du sjeldent har smakt maken til.
Dette er en perle av de sjeldne, så skal du til Gøteborg og vil ha kinesisk mat så er det hit du skal!
Mine favoritter var dumplings, wonton og bao😍

Dato for besøk: juli 2019
Takk, pittilsen
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Anbefaler stor meny for her vil du smake på ALT! Mange overraskende smaker - men alt har til felles at det er skikkelig GÖTT! I tillegg til maten er det verdt å nevne gjengen med trivelige, imøtekommende og kunnskapsrike folk som tok imot oss.

Tre forskjellige venues i Gøteborg - vi var på den på Kastellgatan. De tre forskjellige restaurantene skal ha forskjellige menyer så her er det sikkert god grunn til å besøke også de andre restaurantene.

Vi har funnet vår nye favoritt i GTB. Anbefales varmt.

Takk, ginejon
Anmeldt 25. juni 2017

Vi var en gruppe på 4 personer fra Norge som spiste middag her. Vi fikk svært god mat og vi fikk god service. Vi kommer helt sikkert tilbake hit en annen gang!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, ChristianHellevang
Anmeldt 21. juni 2017 via mobile enheter

Fantastiske og velsmakende dampede dumplings, men over all forventning var baoene som var en smaks-eksplosjon! Ikke glem å bestille en dubbel- limonade før maten! Kul atmosfære; på tross av at servicen ikke er på topp, gjør maten at opplevelsen hos Dubbel Dubbel er vel verdt både besøket og pengene!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, SegoviaA