Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 691
Frokost inkludert
Expedia.com
kr 1 604
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Agoda.com
kr 1 385
Enkel og rask bestilling
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Fredrik W
Fredrikstad, Norge
Anmeldelse av Avalon Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. jan. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kristoffer K, ChefAvalon Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 7. mars 2019
Hej Fredrik W,

Tusen tack för ditt trevliga omdöme!

Vi är jätteglada över att du trivs bra hos oss och att du återkommer till Avalon när du besöker Göteborg. Vi lovar att fortsätta göra vårt yttersta för att du ska trivas.

Hoppas att vi får se dig hos oss snart igen!

Vänliga hälsningar,
Kristoffer Kinnunen
Tf. Hotellchef
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 1 990
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    kr 1 987
  • Agoda.com
    kr 1 486
  • Expedia.com
    kr 1 987
0.3 km fra Avalon Hotel
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Booking.com
kr 1 378
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 1 314
  • Expedia.com
    kr 1 528
  • Vio.com
0.4 km fra Avalon Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 298
  • Official Site
    kr 1 441
  • Agoda.com
    kr 1 156
  • Expedia.com
    kr 1 296
0.4 km fra Avalon Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 208
  • Official Hotel
    kr 1 074
  • Agoda.com
    kr 1 033
  • Hotels.com
    kr 1 119
0.2 km fra Avalon Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Radissonhotels.com
kr 1 427
kr 1 181
  • Booking.com
    kr 1 182
  • Hotels.com
    kr 1 180
  • Expedia.com
    kr 1 180
0.4 km fra Avalon Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 440
Fullt refunderbart
  • Vio.com
  • Agoda.com
    kr 1 322
  • Priceline
1.4 km fra Avalon Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 492
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 489
  • Agoda.com
    kr 1 310
  • Hotels.com
    kr 1 340
2.0 km fra Avalon Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 553
kr 1 466
  • Hotels.com
    kr 1 463
  • Expedia.com
    kr 1 463
  • Tripadvisor
    kr 1 463
0.6 km fra Avalon Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Booking.com
kr 1 043
  • Expedia.com
    kr 1 041
  • Agoda.com
    kr 803
  • Hotels.com
    kr 1 041
0.6 km fra Avalon Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 788
  • Hotels.com
    kr 1 032
  • ZenHotels.com
    kr 1 177
4.7 km fra Avalon Hotel
Gratis parkering
Restaurant
Se flere hoteller i Göteborg
Anmeldelser (1 874)
Filtrer anmeldelser
1 874 resultater
Vurdering fra reisende
1 349
405
81
27
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 349
405
81
27
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 1 874 anmeldelser
Anmeldt 21. januar 2019

Har opp igjennom vært mye i Gøteborg, men oppdaget dette hotellet for noen år siden. Nå er det ingen andre hoteller som frister. Har noen langweekender i Gøteborg i løpet av året. Ligger utrolig sentralt og har en super service. Konseptet deres passer oss utmerket. Sitter nå og bestiller en tur dit i mars
Eneste som trekker litt ned er at frokosten kunne vært bedre.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Martin G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. desember 2018

Veldig bra hotell generelt. Eneste minus ved hotellet er frokosten, dårlig utvalg. Hyggelig personal, både ved innsjekk og utsjekk.Veldig fin bar, med meget gode drinker og dyktige bartendere. Bra service.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 479kristoffert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Flott hotell mitt i sentrale Gőteborg. Fine rom ,hyggelig sted ,nydelig frokost !! Meget bra service !! Rent og pent . Tips har du med bil , book parkering ved bestilling av rom !! Saluhallen ligger ved siden av Avalon. Kort vei til NK flott shopping senter . Promenera på Aveny'n .

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Line N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2018

Meget sentral beliggenhet. Komfortable rom, gode senger. Noe mørkt i korridorene, og korridorer / fellesområder kan føles noe overdekorert. God frokost i restauranten, og overraskende bra lydnivå.Mine venner og jeg hadde enkeltrom med god standard i en sidefløy i hotellets 5.etg., med utsikt mot indre gård.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, sindre2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Perfekt hotell å bo på for alle som vil være i hjertet av der det skjer. Noe støy/høy musikk til langt utover natten fra utestedene i nærheten, men utover det er dette er strøket hotell av høy kvalitet. God frokost og imøtekommende personale. Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MarianneM94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser