Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 176
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Expedia.com
USD 159
Vis tilbud
Agoda.com
USD 129
Vis tilbud
Orbitz.com
PricelineUSD 185
Hotels.comUSD 159
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 697)
Filtrer anmeldelser
1 698 resultater
Vurdering fra reisende
1 201
385
78
25
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 201
385
78
25
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 1 698 anmeldelser
Anmeldt 21. januar 2019

Har opp igjennom vært mye i Gøteborg, men oppdaget dette hotellet for noen år siden. Nå er det ingen andre hoteller som frister. Har noen langweekender i Gøteborg i løpet av året. Ligger utrolig sentralt og har en super service. Konseptet deres passer oss utmerket. Sitter nå og bestiller en tur dit i mars
Eneste som trekker litt ned er at frokosten kunne vært bedre.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Raptus1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. desember 2018

Veldig bra hotell generelt. Eneste minus ved hotellet er frokosten, dårlig utvalg. Hyggelig personal, både ved innsjekk og utsjekk.Veldig fin bar, med meget gode drinker og dyktige bartendere. Bra service.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 479kristoffert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Flott hotell mitt i sentrale Gőteborg. Fine rom ,hyggelig sted ,nydelig frokost !! Meget bra service !! Rent og pent . Tips har du med bil , book parkering ved bestilling av rom !! Saluhallen ligger ved siden av Avalon. Kort vei til NK flott shopping senter . Promenera på Aveny'n .

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Line N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2018

Meget sentral beliggenhet. Komfortable rom, gode senger. Noe mørkt i korridorene, og korridorer / fellesområder kan føles noe overdekorert. God frokost i restauranten, og overraskende bra lydnivå.Mine venner og jeg hadde enkeltrom med god standard i en sidefløy i hotellets 5.etg., med utsikt mot indre gård.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, sindre2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Perfekt hotell å bo på for alle som vil være i hjertet av der det skjer. Noe støy/høy musikk til langt utover natten fra utestedene i nærheten, men utover det er dette er strøket hotell av høy kvalitet. God frokost og imøtekommende personale. Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MarianneM94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser