Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott sted med ypperlig service”
Anmeldelse av SK Mat & Manniskor

SK Mat & Manniskor
Vurdert som nr. 18 av 1 507 Restauranter i Göteborg
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Vi gikk for 8 retter med vinpakke og angret ikke på det. Mange herlige retter, vår favoritt ble lange med rotselleri. Fisken var perfekt tilberedt og smakte himmelsk.
Servitørene var kunnskapsrike og veldig hyggelige. Alt i alt en meget hyggelig aften.
Anbefales

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Espen62
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (719)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 719 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2018

En av de bedre en-stjerners jeg har vært på. Flott lokale, hyggelige servitører og super mat. En torskerett hadde litt for mye salt, ellers kunne dette vært verdt to eller tre stjerner. Vinforslagene passet godt til rettene. Og fremfor alt veldig god Vaule for money.

Dato for besøk: september 2018
Takk, theist2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

SK Mat og Människor er en fantastisk restaurant med gode mat- og drikke opplevelser. Vi ble godt tatt i mot og fikk en personlig oppfølging gjennom hele kvelden. Vår faste servitør var kunnskapsrik om hva som ble servert. Maten var basert på kortreiste / svenske råvarer. Vi valgte en 4-retters middag, som var helt passe i mengde og smaker. Det ble valgt vinpakke som var godt avstemt. Helhetsinntrykket er helt topp, og anbefaler ett besøk.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 879petterh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Bestilte 6 retters meny. De fire første rettene var meget bra! God service og stemning. Hvis jeg skal pirke på noe så blir det smakskombinasjonen på de to siste rettene og at servitørene kunne vært mer oppmerksomme i forhold til påfyll av drikke. Ellers tipp topp! Kult konsept der kaldrettene blir tilbredt i samme rom som bespisning. Anbefaler å bestille bord i forkant. Kan gjøres enkelt på nettet.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, idaaa88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

En kjempefin matopplevelse! Masse gode og spennende smaker i flotte lokaler. De aller fleste rettene smakte meget bra, og alt var nøye tilberedt. Vinpakken var også bra, og både mat og vin ble bra presentert før hver servering.

Eneste minuset for vår del var litt vonde stoler som det var tungt å sitte på i 5 timer som det tok med alle våre retter.

Anbefales!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Morten T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på SK Mat & Manniskor, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i SK Mat & Manniskor? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.