“Utsøkt svensk kjøkken presentert av et profesjonelt personale i en behagelig atmosfære.”
Anmeldelse av SK Mat & Manniskor

SK Mat & Manniskor
Vurdert som nr. 17 av 1 563 Restauranter i Göteborg
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Fikk servert en utmerket 6 retters meny med en nøye avstemt vinpakke. Atmosfæren var meget god med lite sjenerende støy fra hverken nabobord eller det åpne kjøkkenet like ved. Rettene ble servert i et passende tempo fra et høflig og profesjonelt personale.

Takk, Siggi76

Anmeldt 23. mars 2020 via mobile enheter

Dette var en fantastisk opplevelse! Dette var akkurat når Korona satte inn i Sverige, og vi var veldig spent på hvordan dette skulle gå.
Vi ble møtt med en velkledd og rein ung mann med hansker, og ble vist til et bord nært «kjøkkenbenken»
Vi fikk følge nøye med på hvordan maten ble lagt opp som vakre små kunstverk.
Alle hadde på hansker, og vi følte ingen utrygghet.
Når det kom til vinpakke ga vi kelneren en liten utfordring, og ba om bare hvite viner til hele menyen, noe som ble løst på en fantastisk måte.
Maten var nydelig, spesielt den retten som inneholdt er dryss av lakris, deilig!!
Et lite trekk for stolene, vi satt på barstolen, og min mann satt direkte ubehagelig.
Bortsett fra det var opplevelsen fantastisk.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, 931s_lvir
Anmeldt 17. desember 2019

Smaksmeny og vinpakke, 8 retter med veldig gode treff. Varierte og godt sammensatte smaker hele veien. Vår allergiker fikk i tillegg en potetrett av aller ypperste klasse, vi som spiste sjøkreps blei nesten litt misunnelige. Ellers var det en fyldig og god soppsuppe, læirom og jordskokkvariasjon, stekt røye, sjøkreps med låk, seiryggmed brokkoli og østersemulsjon, og vildand med førbet pluss to desserter. Favoritt: vanskelig å velge blant de fargerike rettene, men overraskelsen var no sei-retten; sjelden å få og dette var perfekt!
Serveringen gikk smidig og bra, flinke folk presenterte mat og vin, særlig vinene blei utmerket presentert av en svært kyndig servitør.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Arnebern
Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

Her får du alt du ønsker deg . Koselig restaurant, god mat og god service. Kan anbefale SK for alle typer anledninger.

Dato for besøk: november 2019
Takk, 74petterg
Anmeldt 17. november 2019 via mobile enheter

Dette var en veldig fin opplevelse. Hyggelig mottakelse, veldig god og spennende mat og topp service.

Vi spiste 4 retter med vinpakke og det var strålende. Flott sted som vi gjerne besøker igjen.

Dato for besøk: november 2019
Takk, arnte2017

Reisende som så på SK Mat & Manniskor, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i SK Mat & Manniskor? Del dine erfaringer!