“Tur for to i Gøteborg”
Anmeldelse av Toso

Toso
Vurdert som nr. 58 av 1 565 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

God atmosfære og vennlig betjening. Vi bestilte restaurantens anbefalte meny og den hadde fantastiske smaker. Vi anbefaler stedet 👍

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, 879petterh

Anmeldt 4. juni 2022 via mobile enheter

Jeg bestilte bord på Toso flere uker i forkant. Ble møtt av hyggelig betjening, kom raskt til bordet. Bestilte en nr 19, nydelig. Deretter småretter på deling med nydelig vin. Fantastisk plass og atmosfære!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, Hege J
Anmeldt 1. juni 2022 via mobile enheter

Hadde gleden av å spise middag her ifbm forretningsreise. Toso serverer ulike "sharing måltid" fra det asiatiske kjøkken. Vi gikk for en litt av alt meny med et godt utvalg mange forskjellige retter. Om man liker asiatisk mat vil man elske dette stedet. Veldig asiatisk stil på innredning og personalets bekledning. For ikke å snakke om servicen, den var helt i topp.
Absolutt et sted man bør besøke, og jeg skal tilbake til.

Dato for besøk: november 2021
Takk, tommip2014
Anmeldt 18. april 2022 via mobile enheter

Nydelig mat, hyggelig personal og kult interiør..
Passer godt for vennegjenger og par, men en fin opplevelse for familier m ungdom og store barn
Du bør like litt høy musikk...

Dato for besøk: april 2022
Takk, Gladiferie
Anmeldt 14. april 2022 via mobile enheter

Toso leverer veldig god Asian-fusion mat. Vi bestilte 8 retter på 2 voksne og 2 barn. Det ble litt for mye.
Rettene smakte veldig godt, freshe smaker og kreativ smakssammensetning. Selv risen hadde et eget preg.
Veldig hyggelig betjening og rask levering av mat.
Hit kommer vi tilbake.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Christian S

Reisende som så på Toso, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Toso? Del dine erfaringer!