Vi gledet oss masse! Noen var litt bekymret for at det var skummelt, men absolutt ikke skummelt! Det var første gang vi prøvde og vi fikk det til! Litt på overtid. Men rommet vi prøvde, bunkeren var kjempe morsomt og utfordrende. Anbefales!
Vi prøvde bunkeren når vi var her. Vi var fire personer og fikk nok å gjøre. Rakk det med 15 sekunders margin. Rommene er veldig gjennomførte med innredning og gåter. Tiden gikk veldig fort og en fikk en god følelse av tidsånden spillet foregikk i. Hyggelig betjening som tok oss i mot. Frister å prøve igjen.
Det var utfordrende, men veldig kjekt. Veldig god service og gratis drikke etter vi var ferdige. Alt i alt heilt strålande.
Vi var 2 voksne og 1 tenåring som løste gåten i bank A. Det var utfordrende nok og så vidt tiden strakk til på slutten. Anbefales på det varmeste.
Godt gjennomført konsept. De som liker escape rooms med historie vil elske dette. For min del ble opplevelsen noe ødelagt av at hintene kom i hytt og vær og at vi ble ledet gjennom spillet på enkelte punkter, men dette er altså for å spille gjennom historien. Oppgavene er kreative og spennende! God pris også!
Hei Christoffer,
just uppspelning och timing av ledtrådar är något vi jobbat väldigt mycket på, och de flesta gäster upplever att det fungerar mycket bra. Att du upplever att de kom slumpvis gör mig oroad, för så skall det absolute inte vara.
Om du skulle vilja tala om vilken tid och vilken bana ni körde, vilken e-postadress ni bokade med eller vilket lagnamn ni hade så skall jag ta och titta på ert spel för att se vad som kan ha hänt.
Vänligen,
Johan
Gothenburg Escape Game
Veldig gjennomført.
Det er lagt mye sjel og jobb i rommene, og oppgavene i de.
Og det merkes.Veldig bra atmosfære!
Og med oppgavene utfordres, og belønnes man i fin balanse.
Teknologien bak er gjennomført bra, og imponerer med snedige og kreative løsningerr.
Servicen er veldig bra.
Anbefalt!