Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sentralt og effektivt, men”
Anmeldelse av S.p.i.c.e

S.p.i.c.e
Vurdert som nr. 325 av 1 498 Restauranter i Göteborg
Prisklasse: USD 7 - USD 22
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. september 2021

Rask på plass til å ta i mot bestilling, og ventetiden var ikke avskrekkende lang, men vi følte det var mer rutine enn service, for uten et lite smil og velkommen, ble vi spurt om vi var klare til å bestille. Små porsjoner i forhold til tilsvarende steder vi har vært, maten ser bra ut på tallerken, men smaken var ikke helt som forventet.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (222)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 222 anmeldelser

Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Kjempe god thailandsk mat!!
Servert hurtig å delikat.
Noe av det beste jeg har spist. Veldig positivt overraske. Servitøren var også veldig vennlig!

Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: april 2019
Takk, Vibeke c
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. november 2017 via mobile enheter

Enkelt lokale, uformelt, rent og pent.
Vi fikk rask servering av lunsj til en billig penge.
Jeg bestilte kyllingspyd med peanøttsaus. Den er rett og slett kjempegod! Anbefales!
Et supert sted å smette innom når man gjør litt shopping i Göteborg!

Dato for besøk: november 2017
Takk, MotherofDragonflies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2016 via mobile enheter

Denne blir besøkt hver gang vi er i Gøteborg. Her blir vi ikke skuffet. Menyen akkurat passe stor, gode priser på mat og vin. Ikke minst er maten høydepunktet med mye smak

Dato for besøk: november 2016
Takk, heidichristine0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2016 via mobile enheter

Mye mennesker, rask servering med hyggelig betjening - rimelig lunsj (anbefaler combo løsning) veldig god mat, anbefales på det sterkeste (og ja der var sterke mat løsninger)

Dato for besøk: juli 2016
Takk, TEBogno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på S.p.i.c.e, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i S.p.i.c.e? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.