Vi var innom her for ett måltid. Det ble veldig bra, god mat, god service, maten kom raskt.. Rent og ryddig.
10–14 av 931 anmeldelser
Veldig god mat og deilig med en HardRock plass som ikke spiller så høyt at man må rope til hverandre.
Dårlegaste «Hard rock-opplevelse» nokon sinne!! Venta 2 timar på maten, feil mat servert, alle fekk ikkje mat dom var bestilt, nachosen var tørr og kald, burgeren stekt til skosåle, dårlig service - aldri meir Hard Rock!
Har besøkt ganske mange Hard Rock Cafe over hele Europa og dette var blant de bedre. God mat, god service og gode drinker. Hyggelig atmosfære. Man vet hva man får når man drar hit.
God service, god mat og god stemning! Skal du ta med familien og spise klassisk amerikansk diner mat er Hard Rick en klassiker. Og denne har god service fra hyggelig personal.
Ribs, Wings, løkringer som smakt veldig godt.