Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk hyggelig restaurant!”
Anmeldelse av Bord 27

Bord 27
Vurdert som nr. 5 av 1 508 Restauranter i Göteborg
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. november 2018

Bord 27 er en fantastisk hyggelig nabolags-restaurant. Maten er strålende og både mat- og drikkemenyene er hyggelig priset. Maten er meget god, vinen spennende og annerledes og servicen helt ekstraordinær. Anbefales på det sterkeste - og la dem anbefale vin!!!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Camilla S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (860)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 860 anmeldelser

Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Vi spiste middag den 23.september og er mildt sagt blåst av banen! For et sted! Utrolig hyggelig atmosfære og betjening. Maten var i e klasse for seg selv! Både jeg og min samboer (som er kokk) kunne ikke vært mer fornøyd med kvelden!

Dato for besøk: september 2018
Takk, jannickej2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2018

Nydelig mat og drikke til rimelige priser, god service og veldig hyggelig stemning! Anbefales på det sterkeste!!!

Dato for besøk: august 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, Vibeke A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2018

Forretten, sashimi, var helt nydelig! Hovedrettene var gode, men det store høydepunktet, i tillegg til forretten, var paien til dessert. En av de beste dessertene jeg har spist! God service, selvom stedet var travelt. Veldig hyggelig sted, og meget god mat. Kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: august 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
Takk, Hasa17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2018

Nok et utmerket besøk på Bord 27. Mitt favorittsted i Gøteborg. Alltid høy kvalitet på mat og meget trivlig personale og service. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne restauranten
1  Takk, lars934
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bord 27, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Bord 27? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.