“Mett og god!”
Anmeldelse av Bord 27

Bord 27
Vurdert som nr. 1 av 1 848 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Koselig og intimt lokale. Vi ble møt av hyggelig og service innstilt personell.
Maten var utrolig god og smakfull. Store gode porsjoner. Vi kommer tilbake! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 634larspetter_
Ida C, Marketing på Bord 27, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2022

Vi ser fram emot att välkomna er snart igen och stort tack för fina ord!

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Maten var kjempe god, store posjoner og gode smaker! Utrolig hyggelig betjening:) god atmosfære. Kommer gjerne hit igjen en annen gang🤩

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Iris B
Ida C, Marketing på Bord 27, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2022

Vi blir verkligen glada för att ni dels tagit er tiden att lämna en recension om oss men också för att ni hade en trevlig kväll vid ert besök. Hoppas att vi får chansen att välkomna er snart igen!

Anmeldt 5. juni 2022

Nydelig mat, og nydelig betjening som loser deg gjennom en helt rå vinpark. Om noe å trekke var maten gjennomgående litt for salt. Rabarbraterten var til å dø for.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Escape784585
Ida C, Marketing på Bord 27, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2022

Tack för bra och konkret feedback. Välkomna tillbaka!

Anmeldt 19. mai 2022

Vi var en familie på 4 som dro rett hit etter Liseberg. Vi hadde forhåndbestilt bord, men måtte vente litt i baren. Men det gikk helt fint. Vi fikk prøvesmake på litt forskjellige viner mens vi ventet. Middagen og desserten var kjemegod!! Og når vi skulle betale så fikk vi gratisk brus og kaffe siden vi hadde ventet litt når vi kom. Kjempegod service!!

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, jimogkristine_
Ida C, Marketing på Bord 27, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2022

Tack för dina fina ord och vi blir så glada av att läsa din recension. Hoppas att ni besöker oss nästa gång ni är i Göteborg, välkomna tillbaka!

Anmeldt 3. mai 2022

Maten var smaksrik, nydelig dandert på tallerken og servicen var fantastisk. Veldig god utvalg av vin

Dato for besøk: mai 2022
Takk, GlobeTrotting770121
Ida C, Marketing på Bord 27, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mai 2022

Tack för en fin recension och varmt välkomna tillbaka!

Reisende som så på Bord 27, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Bord 27? Del dine erfaringer!