“Super mat-- og vinkveld ”
Anmeldelse av Bord 27

Bord 27
Vurdert som nr. 1 av 1 909 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 22. februar 2024 via mobile enheter

Super mat, supert stemning og ypperlige vinanbefalinger. Perfekt sted for deg som er interessert i gode mat- og vin kombinasjoner. Lekent personalet som tester ut vin og mat, og som gir det lille ekstra som gjør at du føler deg spesiell som gjest. Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Per F
Ida C, Marketing på Bord 27, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2024

Vad härligt, vad glada vi blir! 😃

Anmeldt 20. februar 2024 via mobile enheter

Veldig god atmosfære og super matopplevelse vel verdt prisnivået. En blid og hjelpsom kelner som alltid var på plass gjorde opplevelsen komplett.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, _ysteinulrichl
Ida C, Marketing på Bord 27, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2024

😃👍

Anmeldt 30. januar 2024

Atmosfæren bar preg av gjestfrihet, oppmeksomhet og kyndig veiledning. Særlig satt vi pris på kelnerens serviceinnstilling. Vi storkoste oss

• Atmosfære
Takk, Nils S
Ida C, Marketing på Bord 27, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2024

🫶😃

Anmeldt 28. januar 2024

Fantastisk mat og atmosfære. En skikkelig matopplevelse vi kommer til å huske lenge! Anbefales på det absolutt varmeste.

• Atmosfære
Takk, thmshildonen H
Ida C, Marketing på Bord 27, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2024

🫶😃

Anmeldt 13. januar 2024 via mobile enheter

Veldig god mat og fantastisk service. God veiledning og avslappet atmosfære. Det var tomt for Lange, men fikk nydelig torsk istedenfor med ypperlig vin til

Takk, 192thorj
Ida C, Owner på Bord 27, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2024

😃👍

Reisende som så på Bord 27, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Bord 27? Del dine erfaringer!