Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ypperlig mat”
Anmeldelse av Fontana di Trevi

Fontana di Trevi
Bestill bord
2
man. 2.8.
20:00
Vurdert som nr. 21 av 1 458 Restauranter i Göteborg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 58
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Pustervik
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Lite intimt lokale med trivelige servitører. Maten er ypperlig. Pasta med både biff og kalv var møre og smakfull. Anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Langeng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (457)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 458 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Vi var 22 personer sammen og fikk bord ute i bakgården, under markiser og med nok varmere.
God stemning med regnværet og hyggelig betjening som ga god informasjon og var gode selgere.
3 retter som alle smakte godt og kvelden avsluttet med sang både fra våre norske bord og fra hyggelige svensker fra Macmyra whisky!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, ReidarB30
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Vi endte her ved et rent lykketreff da dette var en av de få restaurantene i området som ikke var stengt på grunn av Midtsommerfeiring. Lokalet var ikke så stort, men var innredet veldig koselig og intimt.
Bruschettaen vi fikk til forrett var deilig og pastaen vi spiste til hovedrett var noe av den beste jeg har smakt. Ganske store porsjoner, og det var beklagelig nok ikke plass til dessert. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 518lener
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2018

Meget,meget god italiensk mat,Italiensk godt Øl,hyggelig og servicemindede og glade personell i sin jobb som gjorde en hyggelig kveld til en "Thums up" og 6 på terningen.Anbefalles på det sterkeste og besøke,Vi kommer innom neste gang vi er i Gøteborg...….

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, atlew2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

Grunnet stor pågang fikk vi ikke bord før kl. 21.30. Eieren ringte oss imidlertid en time før og informerte om at bordet var ledig fra kl 21 dersom vi ønsket det. Gode anbefalinger både på mat og vin gjorde det til et fullkomment måltid. Mottoet «ingen skal gå herfra sultne» ble definitivt oppfylt! Super mat, hyggelig lokale og kjempetrivelig personale/eiere. Vi kommer garantert tilbake ved neste besøk i Gøteborg!

Dato for besøk: april 2018
Takk, Tourist118747
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fontana di Trevi, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Fontana di Trevi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din