“Ypperlig mat”

Vurdert som nr. 22 av 1 850 Restauranter i Göteborg
Kjøkken: Italiensk
Omgivelser: Pustervik
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Lite intimt lokale med trivelige servitører. Maten er ypperlig. Pasta med både biff og kalv var møre og smakfull. Anbefales.

Takk, Langeng

Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Vi var 22 personer sammen og fikk bord ute i bakgården, under markiser og med nok varmere.
God stemning med regnværet og hyggelig betjening som ga god informasjon og var gode selgere.
3 retter som alle smakte godt og kvelden avsluttet med sang både fra våre norske bord og fra hyggelige svensker fra Macmyra whisky!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, ReidarB30
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Vi endte her ved et rent lykketreff da dette var en av de få restaurantene i området som ikke var stengt på grunn av Midtsommerfeiring. Lokalet var ikke så stort, men var innredet veldig koselig og intimt.
Bruschettaen vi fikk til forrett var deilig og pastaen vi spiste til hovedrett var noe av den beste jeg har smakt. Ganske store porsjoner, og det var beklagelig nok ikke plass til dessert. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 518lener
Anmeldt 20. juni 2018

Meget,meget god italiensk mat,Italiensk godt Øl,hyggelig og servicemindede og glade personell i sin jobb som gjorde en hyggelig kveld til en "Thums up" og 6 på terningen.Anbefalles på det sterkeste og besøke,Vi kommer innom neste gang vi er i Gøteborg...….

Dato for besøk: mai 2018
Takk, atlew2018
Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

Grunnet stor pågang fikk vi ikke bord før kl. 21.30. Eieren ringte oss imidlertid en time før og informerte om at bordet var ledig fra kl 21 dersom vi ønsket det. Gode anbefalinger både på mat og vin gjorde det til et fullkomment måltid. Mottoet «ingen skal gå herfra sultne» ble definitivt oppfylt! Super mat, hyggelig lokale og kjempetrivelig personale/eiere. Vi kommer garantert tilbake ved neste besøk i Gøteborg!

Dato for besøk: april 2018
Takk, Tourist118747

Reisende som så på Fontana di Trevi, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Fontana di Trevi? Del dine erfaringer!