Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av Dinner 22

Dinner 22
Vurdert som nr. 23 av 1 507 Restauranter i Göteborg
Prisklasse: USD 29 - USD 36
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk service fra alle kelnere og fantastisk god mat! Absolutt verdt et besøk om man skal ut å spise en bedre middag i Gøteborg

Dato for besøk: januar 2019
Takk, camillaa683
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (445)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 445 anmeldelser

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat i en nydelig atmosfære. Supre servitører og ril en grei pris . Hit skal vi igjen . Kanskje den beste biffen vi har spist noengang

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Colargold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

4 retter på menyen, det var litt lite når biff og lam var ganske like retter og et rekesmørbrød ikke er helt middag. Lammet var veldig bra, med godt tilbehør. Fisken var ok, med lite tilbehør og lunkne reker. Rask servering, men virket litt stressende. Mye støy fra veien også. Helt ok opplevelse, men prisen er høy til å ikke tilby en mer eksklusiv opplevelse.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, detteermyscreenname
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2018

Dette er en restaurant vi har besøkt hver sommer i mange år. Favorittretten, biff av svart Angus har vært opplevelse og noe vi har sett fram til på turen og vi har aldri blitt skuffet. I år var det tydeligvis ny meny, - Angusbiffen var borte og i stedet var det kommet noe som het svensk biff. Vi bestilte denne retten begge to. Det vi fikk var hvert vårt kjøttstykke av bra størrelse, selv om vi måtte begynne med å skjære av en tykk fettrand langs den ene siden. Resten av min biff var spiselig, men min samboer fikk et kjøttstykke som ikke fortjente betegnelsen biff, - det var fullt av uspiselige, seige strukturer som måtte skjæres bort. Kokken hadde også klart det kunststykket å steke det vi hadde bestilt som medium stekt fullstendig gjennomstekt i den ene enden og nesten rått i den andre. Hvordan er det i det hele tatt mulig når biffen er like tykk overalt? Vi klaget til personalet og fikk både tilbud om en ny rett og slapp med å betale for min middag. Hyggelig, - men opplevelsen var jo allikevel ødelagt. Her har noen gått alt for langt i et forsøk på å spare kostnadene på råvarene....

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Athene876
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. desember 2017 via mobile enheter

Fantastisk mat. Vi bestilte en meny og alle rettene var utrolig gode. Maten kom raskt, men allikevel med litt tid mellom hver rett. Veldig hyggelig og imøtekommende personale.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, jodato
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dinner 22, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 
Göteborg, Vastra Gotaland County
Göteborg, Vastra Gotaland County
 

Har du vært i Dinner 22? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.