“Veldig god mat, dårlig sitteplasser”

Le Pain Français Brasserie
Bestill bord
tor. 10.10.
20:00
Vurdert som nr. 172 av 1 909 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Vi var fire venninner som besøkte restauranten. Maten var gjennomsnittlig god, men de serverte først feil mat, og sitteplassene var trange og ubehagelige. Vinen var dessverre ikke god. Servitørene var veldig stressede, men hyggelige.

Takk, W1936MXlindak

Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

Dumpet innom en tilfeldig restaurant og fikk tidenes opplevelse ! Verdens hyggeligste servitør som fulgte oss under hele besøket! Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene. Maten ble servert overraskende raskt og smakte nydelig. Man kunne forsyne seg av både kaffe & kaker, men trengte ikke gå en meter. De kom med nydelige makroner & sjokolade i forskjellige varianter. Like blid og hyggelig hver gang de ble snakket til. Vi opplevde å føle oss viktige & verdifulle som gjester. Og anbefaler alle å legge turen innom her om du skal til Gøteborg .

Takk, Linnms
Anmeldt 29. september 2018

Vi var 6 personer på Lisebergstur og skulle ha oss litt middag fredag kveld etter at vi hadde til byen.
Forhåpningene var kanskje ikke høyest med tanke på at det ligger nesten midt i "turist" strømmen. Men vi fikk en veldig positiv opplevelse.
For det første var servitøren vår veldig hyggelig, vittig og hadde glimt i øyet.
Det ble biff på de fleste av oss, da de har en god "grill" meny.
Kjøttet var godt tilbredt etter ønske. Ja medium rå var medium rå og ikke godt stekt.
Godt tilbehør off 2 tilbehør er nok å anbefale, men det avhenger selvfølgelig på hvor sulten du er. Andelår med appelsinsaus var også ett godt valg.
Om jeg skal trekke ned noe så blir det sjokoladefondanten, denne kan det nok virke som om er ett industriprodukt, den ble litt platt. Men dette til tross en veldig hyggelig opplevelse, og mat til god pris.

Takk, bud7200
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Veldig bra service! Utrolig god mat og drikke😀 bestilte biff med bakt potet. Husk å reservere bord da dette er en veldig populær plass-:))

1  Takk, torl932
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Veldig bra biff og tilbehør! Rimelige priser og hyggelige servitører. Vil absolutt anbefale å ta turen, men reserver bord på forhånd om det er mulig.

Det eneste som trekker ned fra fem er:
- vi måtte vente lenge på maten (det sa de i fra om), og når den først kom hadde de klart å tulle til bestillingen vår.
- det tok lang tid fra vi bestilte drikke til vi fikk den, og det ble bare rør når det var flere servitører som tok bestillinger fra oss.
- vi måtte spørre om regning flere ganger før vi fikk den.

Takk, sankle1

Reisende som så på Le Pain Français Brasserie, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Le Pain Français Brasserie? Del dine erfaringer!