Gikk innom denne restauranten for lunsj, da den så hyggelig og "ekte fransk" ut, og det var mange gjester der. Men dette var gjennomført elendig, helt fra vi tok en øl ute, til lunsjen inne. Ute var bordet skittent, og vi sto ved baren LENGE for å få handlet. - Ikke så rart, kanskje, da det så ut til å være en eneste kelner som både serverte ved bordene og skulle betjene baren. Inne til lunsj var det kjempelang ventetid på å få bestilt. Maten kom ganske raskt, men var skikkelig dårlig. Kyllingen i dagens pastarett var seig og smakløs, og biffkjøttet i pastarett med biff kunne knapt tygges. Etter at vi hadde fått maten, ble vi helt usynlige for betjeningen. Skitne glass, og kniver som lå over fra forrige gjest ble ikke byttet ut. Stemningen inne er mørk og dyster. Angret på at vi ikke gikk før vi fikk bestilt - hadde hatt god tid til å ombestemme oss mens vi ventet! Et godt råd: styr unna!