“Ikke verd et besøk.”

ons. 11.9.
20:00
Vurdert som nr. 168 av 1 895 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 29. juli 2023 via mobile enheter

Vi spiste en burger og kalde middag. Burgeren var oversikt og veldig tør det samme med laksen. Det var ikke verd besøket.

Takk, TommyTigern

Anmeldt 27. juli 2023 via mobile enheter

Det her må vel være den tristeste resturantopplevelse vi har hatt! Bordbestillingen var kl 14.30 og maten kom på bordet kl 15.54…da etter gjentatte purringer og beskjed om at den kom snart. Maten var heller ikke noe å skryte av når den endelig kom men vinen var god så derfor terningkast 1 ( for burde vært - 1) for helhetsinntrykket på denne slitte resturanten og grisete toalettforhold var helt på laveste nivå!!

Takk, ingerlisey
Anmeldt 14. juli 2023

Bra mat, utrolig dårlig service. Ledelsen er ikke motakelig for kritikk. Måtte hente servitøren fler ganger for og få påfyll av mat og drikke. Det var ikke mange gjester i restauranten når vi var der.

Takk, Harald Anders N
Anmeldt 5. juli 2023 via mobile enheter

Jeg bestilte blåskjell med kreps. Maten var veldig salt og det var mange blåskjell som ikke var åpne, og kunne derfor ikke spises. Husets vin var derimot veldig god.

Takk, TotteOslo
Anmeldt 29. juni 2023

Selv i Frankrike får en bedre service enn her. De ansatte var direkte uvennlige. Toalettene var skitten og det fløt over. Maten så god ut, men vi valgte heller forlate restauranten enn å bli værende

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Helene G

Reisende som så på Le Pain Français Brasserie, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Le Pain Français Brasserie? Del dine erfaringer!