“IKKE GÅ HIT”

ons. 11.9.
20:00
Vurdert som nr. 168 av 1 895 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 4. august 2024

Vi reserverte et bord til middag kl 19.30. Reserverte langs vindu ute. Fikk et bord midt i uteresturanten. Bordet var så lavt at vi satt med beina oppi bordet. Ubehagelig spise stilling og meget trangt. Vi bestilte mat og ventet over 1 time på maten. Da denne kom var enterecoten så seig at vi ikke fikk tygget den. Bare en av oss fikk saus til. Sa i fra om dette og måtte purre 2 ganger til før denne kom. Jeg sa i fra at maten min blir kald. Fikk også noen i hjel kokte grønnsaker som ikke var gode. Jeg sendte ut maten min og ba om ny, dette tok over 30 min. Da var vi så lei og ga beskjed om at dette gidder vi ikke. Vi reiste oss for å gå. Vi betalte ikke for maten. Betalte kun for drikke. Ikke gå hit.

• Atmosfære
Takk, Mona W

Anmeldt 21. juli 2024 via mobile enheter

Vi hadde ikke lest noen anmeldelser da vi så dette stedet. Og vi ble meget positivt overrasket! Blide og meget imøtekommende kelnere som ga god og rask service! Vi fikk et fint bord ute. Det hele ble ytterligere bedre da vi fikk forrretten på huset! Et stort pluss. Lam og entrecôte til hovedrett som var perfekt tilbredt, mørt og godt med meget god vin til (etter tips fra kelner). Vi forstår rett og slett ikke hvorfor stedet har fått dårlige anmeldelser, da vi sitter igjen med et meget positivt inntrykk! Vi kommer gjerne tilbake!

Takk, tdp86
Anmeldt 16. juli 2024 via mobile enheter

Nøyaktig 1 time tok det fra bestilling til maten ble servert. Ikke var restauranten veldig full heller. Det ble heller ikke gitt beskjed til gjestene ved ankomst om at det var forsinkelser i serveringen. Maten var ok, men hadde jeg visst at jeg måtte vente en time på den hadde jeg gått et annet sted. Meget skitne lokaler inne. Noen har forsøkt å tørke over alle glassflatene, uten hell. Resultatet var at fett og støv var smurt utover. Toalettet er tilgriset og elektriske ledninger stikker ut av veggen. Det blir med det ene besøket.

Takk, Wander52614296629
Anmeldt 1. august 2023

Dette må være Gøteborgs verste restaurant. Bestilling av mat i disken gikk rimelig greit til tross for uengasjert betjening. Etter å ha ventet 30 min på maten, spurte vi om noe var feil med bestillingen, men det var det ikke. Hadde bestilt to enkle pizzaer. Etter enda 20 minutter etterspurte vi hvordan det gikk med bestillingen og fikk til svar at det hadde vært 75 bestillinger før oss, men da vi kom, var det nesten ingen i restauranten. Det ville ta enda en tid før pizzaen ville være ferdig, anslått til 5 minutter ( dvs 55 minutter for å få servert en enkel pizza). Matlysten var for lengst tapt og drikken tømt og vi ba om få tilbakebetalt det vi hadde betalt for maten, men fikk til svar at det var umulig. Totalt mangel på service og vennlighet. Valgte å forlate stedet før maten kom og oppdaget også at maten blir servert i en luke rett utenfor toalettet - lite innbydende og appetittlig. Aldri mer dette stedet.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Annelise F
Anmeldt 29. juli 2023 via mobile enheter

Vi spiste en burger og kalde middag. Burgeren var oversikt og veldig tør det samme med laksen. Det var ikke verd besøket.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, TommyTigern

Reisende som så på Le Pain Français Brasserie, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Le Pain Français Brasserie? Del dine erfaringer!