“Hyggelig takterasse.”
Anmeldelse av Ristorante Bellora

Ristorante Bellora
Vurdert som nr. 110 av 1 906 Restauranter i Göteborg
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Fint på takterrassen i 7 etasje. Ok musikk og god utsikt. Pizza ok men ellers begrenset meny. Hyggelig men rotet servering. Han som styrte stedet hadde god kontroll.
Er vi i Gøteborg og været er bra så kommer vi tilbake.

Takk, RosslandR

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Dårlig service, moderat mat. All for høy og støyende musikk til en lunch. Urene glass og bestikk og virket ikke veldig happy når vi sa fra om dette

Takk, Passenger35170688951
Anmeldt 18. august 2019 via mobile enheter

Vi spiste brunsj med vin der på en lørdag. Hyggelig lokale og betjening. Serverte en enkel meny med små retter der man velger tre per person. Mye god italiensk mat.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, tritratri
Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Jeg og min sønn spiste en nydelig middag her da vi overnattet på hotel Bellora. Vi bestilte to ulike pizzaer, og de smakte fantastiske begge to. I tillegg til utsøkt mat var det også utsøkt service og gode priser.

Denne ristorante Bellora anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 947olemartinl
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Fantastisk hotell!
Fint og rent rom. Hyggelige og serviceminded personale. Maten/pizzaen var helt nydelig - verdt å kjøpe for kantene alene. Når selger dere pizzabrød for de gangene man bare vil han noe lite?

Frokosten var super. Også da var personalet super hyggelige, og gav oss litt ekstra service.

Kommer absolutt tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Bibfbella

Reisende som så på Ristorante Bellora, så også på

Göteborg, Vastra Gotaland County

Har du vært i Ristorante Bellora? Del dine erfaringer!