Rommet var lite men grei nok. Ikke aircondition på rommet så ble veldig varmt. Hotell arbeidere som sto utenfor rommer og røkte så man kunne ikke lufte heller. Frokosten var bare helt elendig, lite utvalg og.
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Vi fikk en leilighet på andre siden av gate veldig stor med 2 soverom, bad, badstu, stor stue og eget kjøkken. Passet bra for 2 voksne og 2 barn. Ivalo er et lite tett sted, vi var på gjennomreise så hadde bare 1 overnatting
Den nye hotell fløyen hadde flotte rom med badstu, utsikt og en flott innglasset balkong. Beste rommet jeg har bodd på på veeeldig lang tid. Jeg kommer garantert tilbake med store forventninger. Frokosten var helt ok og hadde det jeg trengte for å nyte maten.
Takk for din tilbakemelding!
Velkommen igjen!
Vi hadde vært på biltur i Norge, Sverige og Finland i vel 14 dager da vi kom til Ivalo i Finland. Vi spiste middag på Kultahippu hotells . Maten smakte fint og vi fikk fin service. Dette gjorde at vi bestilte rom for overnatting på hotellet. Vi ble tilbudt egen sauna på rommet og bestilte også dette mot et tillegg i prisen på ca. 300 NOK. Dette ble en nedtur for oss. Ovnen i Sauna virket ikke og rommet var nedslitt. Hotellet trenger total renovering.
Hotellet har veldig sentral og god beliggenhet, men kan være noe skjemmet av trafikk om man har rom mot veien. Fin ny avdeling mot elva, som er rolig. Restauranten var upåklagelig, med svært god mat og rikholdig/godt sammensatt meny. God frokost, med variert utvalg.
Hadde et standard dobbeltrom, og kvaliteten var grei og rommet var rent og ryddig. Forholdsvis lydt, så samtaler i gang eller andre rom var ganske hørbart, selv om det ikke var plagsomt. Sett i sammenheng med at det var en rimelig pris på rommet, ga hotellet absolutt uttelling for pengene. Noe uvant med nattestengt resepsjon.
Thank you for your feedback - we appreciate it!
Vi hadde to netters opphold i mini-suite, rom var stor og koselig med egen sauna. Rommet var lokalisert i første etasje i hovedbygningen og det var lett å komme til restaurant og resepsjon. Vi hadde ikke noe problem med støy til tross for at det var fredagskveld og musikk og fest i lokalet . Middag på restaurant var førsteklasses med lokale råvarer. Prisen for mini-suite (150 euro/ natt)er rimelig i forhold til kvaliteten.
Takk for din verdifulle tilbakemelding og velkommen igjen!