Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 249
Hotels.comUSD 249
PricelineUSD 258
Official HotelUSD 237
TravelocityUSD 249
Trip.comUSD 240
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (761)
Filtrer anmeldelser
761 resultater
Vurdering fra reisende
226
340
141
37
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
226
340
141
37
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 761 anmeldelser
Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Små og trange rom. Ekstremt lite bad. Noe dårlig luft/aircondition som resulterte i et veldig varmt rom som det var vanskelig å sove i selv om det var gode senger. God frokost med godt utvalg, men renhold i frokostsal kunne vært bedre. Hyggelig og serviceminded resepsjon. Sentral beliggenhet.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Heidi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria G, Guest Relations på Arctic City Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2019
Google-oversetting

Dear Heidi B,

Thank you for your review.

I'm sorry to hear that room and bathroom sizes and our air condition didn't meet the expectations. My apologies that this caused difficulty to sleep in the room. We will definitely take this matter into further inspection. We want to improve our services all the time and we appreciate all feedback.

We are glad to hear that you enjoyed the breakfast and we will forward your kind words about our reception to our staff.

Have a nice Autumn and hopefully we'll see you again!

Kindest regards,

Maria
Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Mangler aircondition. Men er verdt de stjernene det har. Restauranten har den beste maten jeg noen gang har smakt. Nydelig mørt kjøtt og deilig tilbehør, ikke så gal pris heller. Behagelig atmosfære, rent og koselig. Luktet litt vondt på badet, rørene trenger en rens.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Linda R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria G, Guest relations på Arctic City Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2019
Google-oversetting

Dear Linda R,

Thank you for taking your time to write us this review. We are glad to hear that you enjoyed your stay with us, and we'll surely forward your kind greetings to our staff.

Regarding the issue with the bathroom smell, we will forward this feedback to our housekeeping. My apologies for any inconvenience caused and thank you for letting us know.

Warm welcome to stay with us again.

Kindest regards,

Maria
Guest relations
Arctic City Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

Personalet på hotellet var veldig hyggelig .Mminus med hotellet var veldig små rom,nesten som en måtte være i sengen mens den andre var oppe.Frokosten kunne ha vært bedre på en enkel måte eks.osten burde være fersk og ikke tørket.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 0lind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2017

Jeg besøkte Rovaniemi i september. På hotellet fikk jeg et stort rom med god plass og romslig bad. Det er egen restaurant på hotellet, med fristende meny om kvelden og bugnende frokost om morgenen. Flybussen kjører innom til og fra alle flyavganger - veldig praktisk. Hyggelig og hjelpsom betjening! Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Torill M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. oktober 2017 via mobile enheter

Hyggelig hotell med gode rom. Parkering under tak like ved hotellet.
Restaurant med variert meny. Bar i underetasjen, men den besøkte vi ikke.
Hotellet ligger nært sentrum og gågate.
Vi hadde booket dobbeltrom for 2 netter.
Absolutt fornøyd med oppholdet.
Frokostbuffeen var svært bra.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Balsfjord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser