Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Travelocity
ScandicHotels.com
USD 160
Vis tilbud
Booking.com
PricelineUSD 164
eDreams
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (315)
Filtrer anmeldelser
315 resultater
Vurdering fra reisende
125
122
47
13
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
125
122
47
13
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 315 anmeldelser
Anmeldt 24. februar 2020

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Scandic_RovaniemiCit, General Manager på Scandic Rovaniemi City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2020
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 25. november 2019

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 3. september 2019

Vi ville være i Rovaniemi i to dager for å oppleve byen hvor julenissen bor. Personalet beskrev området der julenissen bor på en god måte. Rommet var fin, rent og sengene passet oss kjempegod. Hotellet ligger midt i byen med gangavstand til butikksenter og restauranter( spisesteder). Vi vil rose personalet og maten ved hotellet var svært god.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, HenriksenBerg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Scandic_RovaniemiCit, Front Office Manager på Scandic Rovaniemi City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2019
Google-oversetting

Hello HenriksenBerg and thank you for your great rating and feedback.

Thank you for your nice words regarding our helpful staff.

Thank you for visiting us and welcome again.

Regards,

Tuomo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Scandic_Rovaniemi, Front office duty manager på Scandic Rovaniemi City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 8. august 2018

Rolig og stille hotell. Beliggenheten er sentralt i byen. Gågata med restauranter og butikker ligger rett utenfor hotellet. Frokosten var god. Rommet var fint og renholdet var topp. Vennlig betjening som var meget imøtekommende.
Anbefales

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, oyvhovda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Scandic_Rovaniemi, Front office duty manager på Scandic Rovaniemi City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2018
Google-oversetting

Dear Oyvhovda,

Thank you for your visit and for your nice review.
It makes me really happy to see you have appreciated our quiet rooms, location, breakfast and service.

I hope you enjoyed our beautiful city too, welcome to visit us again!

Kind regards,
Anne


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser