“En favoritt”

Amarillo
Vurdert som nr. 15 av 122 Restauranter i Rovaniemi
Kjøkken: Meksikansk
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hit kommer vi tilbake hver gang vi besøker Rovaniemi. Servitørene er hyggelige og serviceinnstilte, rent og fint på toalettene og maten er kjempegod.

Takk, 815ireneh

Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

Hyggelig servitør med glimt i øyet og som "kan" sine gjester. Vi spiste Epanadas, Natchos , Kyllingsalat og Burger. Alt smakte. Spesielt anbefales Burger'en med ost og den utrolig gode Natchos'en. Vin og øl til maten. Bra utvalg også her. Prisene er normale og kvaliteten god👍. Hyggelig atmosfære. Takk til deg servitør som tok oss godt imot 12.09.19. Du er et funn for Amarillo.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Heidi B
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Som noen skrev tidligere, så kan dette sammenliknes med Egon i Norge. Forskjellen er at her var maten bedre, og servitørene tar bestilling ved bordene. Maten smakte riktig godt og var pent anrettet, prisen var heller ikke avskrekkende. Det virket rent og pent, og hyggelige folk som driver plasen. Kan trygt anbefales.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 727runeg
Anmeldt 15. juli 2019

Dette har blitt en go-to restaurant når jeg er innom Rovaniemi. De som jobber der er veldig hyggelige og greie. Man kan være her i større grupper, de har bordservering og ikke minst... maten er meget god.
Restauranten kan sammenliknes med Egon i Norge, men i motsetning til Norge hvor det er sinnsykt dyrt og maten midt på treet, er Amarillo billigere og maten langt over.
Så denne restauranten er en sikker vinner i Rovaniemi.
Gir sjelden full score, men denne er såpass nært at den fortjener det, selv om det finnes bedre restauranter i Rovaniemi, men de er dog dyrere.
Legger ved bilder av menyen.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Sodd79
Anmeldt 19. juni 2018

Vi vil absolutt anbefale å gå dit å spise .De har nydelig mat og servicen og personalet var helt topp.De tok virkelig var på gjestene sin følte vi og maten var bare nydelig.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 0lind

Reisende som så på Amarillo, så også på

Har du vært i Amarillo? Del dine erfaringer!