Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
ScandicHotels.com
USD 173
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 101)
Filtrer anmeldelser
1 101 resultater
Vurdering fra reisende
419
522
113
38
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
419
522
113
38
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 101 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Et fint opphold på et fint hotell som ligger veldig sentralt i byen oulo.
Litt mye barnefamilier, men ellers stille og rolig. Gode senger, frokosten kunne vært bedre, litt lite utvalg. De kunne også vært flinkere med påfyll av mat.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, reneean
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Juha K, General Manager på Scandic Oulu City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2018
Google-oversetting

Hello!
Thank you a lot for your feedback here on Tripadvisor. Paying more attention to details is definitely the key to success which also this review of yours proves. We will also do our best in order to improve our breakfast selection but with small steps along with our colleagues at other Scandic hotels.

I'm glad you had an enjoyable stay with us and wish you will visit our hotel again some day.

Best regards,

Juha

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2018 via mobile enheter

Bodde på hotellet i f.m. et stort arrangement. Innsjekkingen gikk raskt og effektivt av en hyggelig betjening. Rommet var av normal standard. Wi-fi fungerte godt overalt på hotellet. Frokosten var helt grei, men savnet grovt brød. Spiste både lunsj og middag på hotellet. Til tross for mange mennesker ble det servert raskt med god mat. Utsjekking gikk også greit og en ekstra pluss til at jeg fikk skiftet i badstueområdet før avreise.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 468olekristianb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Juha K, General Manager på Scandic Oulu City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2018
Google-oversetting

Hello!
I hope you don't mind me replying in English which is much easier for me than Swedish or Norwegian.

Thank you very much for this nice and businesslike review, I appreciate it a lot. We have quite many smaller or bigger meetings and conferences at our hotel year-round. I don't want to brag but anyway we are quite good at organizing events so I'm happy to read that your event went also well. Which also pleases me is the fact that we fixed a small problem and came up with an idea to offer you the possibility to use our sauna department before your departure in the afternoon.

Thank you for visiting Oulu and Scandic. I wish you enjoyed your visit and had a great conference in our city. Hopefully we can welcome you to our hotel again some day.

Best regards,

Juha

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2018

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Juha K, General Manager på Scandic Oulu City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 28. november 2017

God motagelse, det er viktig. Sentral beliggenhet med parkering i kjelleren, med god adkomst til resepsjon. Pent hotell med vanlige rom. Minibar med greit innhold. Frokost i Scandic-kvalitet. Det betyr for meg at det er veldig bra. Det er derfor jeg foretrekker Scandic-hotellene. Godt utvalg av mat og drikke. Egg og bacon. Savnet speilegg, men det var så mye annet. Rett og slett et godt opphold. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Kjetil G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Juha K, Johtaja på Scandic Oulu City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2017
Google-oversetting

Hello Kjetil!
Thank you for this feedback and for visiting us in Oulu. Scandic is a safe choice to my opinion too so why choose something else if it is not a necessity.

I'm pleased to read that Scandic could be your choice also the next time you visit Oulu. We are looking forward to welcoming you to our hotel again some day.

All the best and take care,

Juha

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016 via mobile enheter

Hotellet ligger svært sentralt i Oulu. Parkering i 2 plan under hotellet i felles garasjeanlegg til €8 for døgnet.
Hyggelig betjening med rask inn og utsjekk.
God frokost selv om det er en smule kaotisk med mange barnefamilier om sommeren.
Restauranten absolutt verdt et besøk med nydelig mat og et godt vinkart, trekk for at de ikke oppbevarer vinen i vinskap, rødvinen var derfor litt for varm.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, plokken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HannaUtu, Front Office Manager på Scandic Oulu City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2016
Google-oversetting

Mange takk før dit feedback og visit til Scandic Oulu Petter L,

Femstjärnig feedback är alltid fint att få, speciellt under juli, som är det hektigaste tiden för oss och personalen är upptagen av brådska. Därför är det mycket trevligt att trots det, har du varit nöjd med vår service. Under juli har vi många barnfamiljer och frukosten kan kännas ibland lätt kaotisk. Vår personal gör sitt bästa med påfyllning ac frukosttillbehör och tillberedning av rena bord. Jag tycker också att vår restaurang har hög kvalitė och brukar rekommendera det själv med. Jag framför ditt feedback till personalen och ber dom hålla koll på temperaturen av viner vi säljer.

Ha en god fortsetning på sommeren og velkommen tilbake!

- Hanna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser