Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig spisested”
Anmeldelse av Sokeri-Jussin Kievari

Sokeri-Jussin Kievari
Vurdert som nr. 9 av 204 Restauranter i Uleåborg
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Flott atmosfære, fint å sitte ute om sommeren.
God mat med store porsjoner.
Kan være noe hektisk, vanskelig å få service når det er mange gjester.
Sentralt i Oulu

Dato for besøk: august 2020
Takk, 88jaana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (431)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 431 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

En restaurant med fin atmosfære og god mat. Kan anbefales. Maten smakte fortreffelig oc kjøttet caf utrolig mørt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bkbrevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019

Maten var veldig god, men servitøren virket veldig sur. Hun svarte kort og sporte ikke hva ungene ønsket.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Åse A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019

Maten var helt nydelig. Spiste kyllingfilet med en slags urtesaus. Helt fantastisk god saus. God service, fint sted. Desserten var også veldig god, spiste ostekake med hvit sjokolade. Venninna mi spiste noe som lignet en krembrule i utseende, men hadde en helt fløyelsmyk krem inni og multebær på toppen. Rett og slett en fantastisk smaksopplevelse!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Aiinank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Ligger skjermet og flott til ved elva, rett over brua fra torget i byen (om man sykler fra nallekari er dette første spisestedet man kommer til før byen)
Utrolig god mat og flott sted, deilig brød med smør før maten.
Herlig å sitte ute i det fine været.
Hyggelig og kjapp servering selv om d var fullt.
Sitat samboer, en av de fem beste biffene ever.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Dipzie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sokeri-Jussin Kievari, så også på

Uleåborg, Northern Ostrobothnia
Uleåborg, Northern Ostrobothnia
 
Uleåborg, Northern Ostrobothnia
Uleåborg, Northern Ostrobothnia
 

Har du vært i Sokeri-Jussin Kievari? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din