Ja-Wisth
Dato for oppholdet: desember 2018
Mats L, Front Office ManagerHotel Fabian, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. des. 2018
Hej Ja-Wisth,
Tack för er feedback och trevligt att höra att ni trivdes hos oss.

Jag beklagar över vad som hänt med er väska. Jag skulle gärnä höra lite mer om detta. Om ni vill berättä mer om vad som hänt kan ni gära kontakta mig direkt. Ni får tag i mig bäst per email info@hotelfabian.fi så svarar jag på detta.

Mvh
Se flere hoteller i Helsingfors
1 127
1 127
Anmeldt 11. desember 2017 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted. Fint rom og bra renhold. Det som trekker ner er frokosten som ikke leverer opp til forventningene. Ikke noe varmt annet en graut og hardkokt egg. Få sitte plasser så det hele bærer preg av en hjemme frokost som i og for seg er koselig. Men ikke noe man forventer av et hotell i denne klassen.

Dato for oppholdet: desember 2017
Takk, kentmikaelk
Mats L, Front Office Manager på Hotel Fabian, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2017

Tack för er feedback,
Det var trevligt att höra att ni trivdes här och att ni tyckte om våra rum.
Tyvärr är vårt frukostutrymme begränssat och vi serverar frukosten i 3h på vardagar och 3.5h på veckosluten. Vi försöker också meddela till våra gäster speciellt på veckosluten att frukosten serveras från klockan 07:30 och att det oftast finns gott om rum före klockan 9 men det kan vara att detta blev i ert fall osagt?

Vi serverar frukost med ett begränssat varmt sortiment men både äggen vi serverar och gröten är närproduserad och ekologisk. På frukosten serverar vi bla. nygräddade croisanter, hemgjorda pajer och smoothies, frukter och bär. jag beklagar för att ni saknade de klassiska salta produkterna.

Men tack för att ni besökte oss på er visit i Finland och jag önskar er allt gott i framtiden
Med vänliga hälsningar
Mats L
Front Office Manager
Hotel Fabian

Anmeldt 9. oktober 2017 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 14 stk som tilbringte en langhelg her. Flott hotell, men rene og innbydende rom. Stor god seng, og stor dusj. Hotellet lå sentralt til det meste, ca 5 min unna handlegata, og par min unna havna. Rolig og stille i gaten utenfor. Sykkel kan man låne gratis. God frokost med greit utvalg av pålegg, müsli, bær, crossaint, havregrynsgrøt ol. Hadde ikke omelett, egg og bacon, men det gjorde ingenting. Serviceinnstilt betjening. Drar vi tilbake bor vi veldig gjerne på dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2017
1  Takk, FrkRose
Anna_Alamaki, Manager på Hotel Fabian, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2017

Beste FrkRose,

Mange takk for oppholdet hos oss. Vi er glade for at ni likte det!

Varm velkomst tilbake!

Vennlig hilsen,

Anna Alamäki
Hotel Manager

Anmeldt 9. februar 2016

Hotellet ligger sentralt i Helsinki, noen minutters gange til hovedgaten og ned til kaien med marked og turistbåtene ut i skjærgården. Det er mange gode restauranter og kafeer i nærheten - mange av de beste lå bare noen minutter fra hotellet.

Vi hadde et nydelig rom - lekkert moderne interiør. Flott bad.

Frokosten var veldig bra og frokostlokalet fint - men litt fullt da det ikke var vær til å sitte ute. I fint vær er det sikkert nydelig å spise frokosten ute i gården.

Servicen i resepsjonen var utberket! Mer enn forventet bra.

Jeg vil absolutt bo her neste gang jeg kommer til Helsinki.

Dato for oppholdet: juli 2015
2  Takk, ENEOslo
Anmeldt 17. februar 2015

Dette er det flotteste hotellet jeg har bodd på. Bodde i 5 netter i juli 2014. Bestilte ett av de største rommene og har aldri følt meg mer hjemme. Utrolig stilig interiør, noe for en hver interiør elsker. Personalet var veldig service innstilt, hjelpsom og hyggelig. Koselig frokost område med stort utvalg, hvor man kunne sitte både inne og ute. Det var sykler tilgjengelig på hotellet man kunne låne, og med at hotellet lå ganske så sentralt var det rask gange inn til hovedgatene. Fikk privatsjåfør til flyplassen, og masse tips om hvor man burde spise og hva som var verdt å se.

Romtips: Her vil jeg tro og mene at uansett rom, er de like fantastisk. Er stille rundt hotellet, så ingen av rommene vil bli plaget med masse trafikk.
Dato for oppholdet: juni 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, benedikted2015
Anmeldt 15. juli 2014

Jeg bodde sammen med min kone på hotellet 6 netter i juni/juli 2014.
Hotellet ligger sentralt til, 5 min å gå til torget i sentrum.
Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale som snakket godt engelsk, og noen svensk også. Rommet var rimelig stort og hadde gode senger. Påpasselig renhold og håndkleskift daglig.
Frokost uten varm mat, men er variert og god.
Et hotell vi gjerne kommer tilbake til og anbefaler til andre.

Dato for oppholdet: juni 2014
Takk, kevpeder