Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 185
Hotels.comUSD 185
PricelineUSD 166
Agoda.comUSD 166
eDreamsUSD 166
CheapTicketsUSD 185
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 941)
Filtrer anmeldelser
1 941 resultater
Vurdering fra reisende
635
866
322
80
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
635
866
322
80
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 941 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger fint plassert og det har en hyggelig betjening. Rommet var stort med en deilig seng og en herlig stor dusj. Så langt alt vel. Problemet var varmen på rommet. For oss som liker å sove på kjølig soverom ble dette som å sove i en sauna. Den vennlige betjeningen kunne dessverre ikke gjøre noe med dette og vinduet var ikke til å åpne. Frokosten var bra og veldig fint å kunne bestille omelett. Hadde det ikke vært for temperaturen på soverommet hadde vurderingen blitt et hakk bedre.

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, WikeM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johanna J, Guest Relations Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2019
Google-oversetting

Dear WikeM,

Thank you for your feedback from your recent stay in Radisson Blu Royal hotel.
I'm sorry to hear that you had not comfortable stay in your room. At the moment the new room's I have not notice extra heat and I have informed our maintenance to check that the normal heating system is working normally.
That is super nice to hear that you enjoyed our Super breakfast and specially you did try our nice omelette.

Me and the wonderful Royal team hope to see you again in Radisson Blu Royal hotel.

Best Regards- Alia Hussain / Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet, flotte nye rom, gode senger og håndklær. Helt max hotell. Anbefales til alle som vil bo i gangavstand til de største severdighetene. Bodde i hotellet i tre netter, kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 88jaana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Service Manager R, Front Office Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019
Google-oversetting

Thank you 88jaana for your kind words!
You are the most welcomed again to feel the "new Royal" !
Wishing you a nice day!
Kindly, Anna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2019 via mobile enheter

Overnattet 2 netter i dette som sikkert HAR VÆRT et bra hotell tidligere. Var under opppussing nå men det kan fremdeles ikke forsvare at det var mugg i dusjen. Veldig dårlig AC..

Ok lunch, veldig standard frokost..

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Jon M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Service Manager R, Service Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2019
Google-oversetting

Hej Jongunnarm, Tack för din feedback angående din vistelse i början av månaden. Hotellet har hunnit bli något slitet under årens lopp och vi totalförnyar rummen för tillfället och mot slutet av året är alla rummen fräscha och nya. Jag ber om ursäkt att din vistelse inte helt uppfyllde förväntningarna. Vänliga hälsningar, Kim/ Service Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Gammelt og slitt hotell, som ikke er verdt pengene! Badet var sikkert 15-20 år. Frokost var kjedelig og jeg vil fraråde å spise middag på hotellet! Jeg bestilte en Cæsar som sannsynligvis er en av de verre jeg har smakt.
Vil helt sikkert ikke komme tilbake!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, MNina_10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Service Manager R, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Dear MNina_10,

Thank you for your comments. We are very sorry for not having met your expectations. Currently our Radisson Blu Royal hotel is undergoing an extensive product improvement and all rooms & suites are being updated.

Would be great to welcoming you back as soon as all rooms are done.

Best regards
EskoR

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018

Veldig bra service når jeg kom dit. Rommene er av litt eldre karakter men fungerer bra likevel. Spiste kun frokost som var bra, men det så ut som de hadde ok middag der også. Ligger veldig sentralt slik at du kommer deg rundt i Helsinki.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, str0mme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Service Manager R, General Manager på Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018
Google-oversetting

Hei,

Thanks a million for your kind words. We are very happy to have made your stay pleasant. And you are right assuming that dinner at our Grill it! restaurant is excellent - so, do not miss out on it when your are staying with us again.

Best regards
EskoR

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser