Stort hotell med mange gjester.
Vi hadde oppgradert rom til Superior pluss, litt usikker på om det var en oppgradering utenom at rommet var større en vanlig rom. Rommet var etter vår mening litt slitt, det var forøvrig også resten av hotellet. Rundt lufte ventilen var det ikke tørket støv på en stund, dette ser ikke bra ut.
6 euro for en boks med Pepsi max fra mini baren, det er vell mulig litt dyrt ??
Helt ok frokost, masse folk , men det gikk fint.
Super hyggelig personale i resepsjonen, spesielt en ung dame Ajda ? mener hun opprinnelig var fra Slovenia, New i Jobb stod det på en button hun hadde, men det kunne ikke merkes, veldig hyggelig, tok seg god tid, kom med flere gode tips og gode destinasjons valg. veldig service innstilt. Sender en spesiell takk til henne.
Det er en bar i lobbyen, der jobber det noen "bartendere", hva de holdt på med, er jeg litt usikker på, men bartendere kan di ikke være, jeg har selv 25 års bar erfaring, det de serverte var noen merkelige drinker, når man spør etter internasjonale drinker, og de sier ja det kan vi lage, ja da bør de ihvertfall være i nærheten. det de serverte kan i beste fall beskrives som et dårlig forsøk, her går hotellet glipp av store inntekter. og det er bare trist.
Hyggelig opphold på et litt slitt hotell, 5 minutters gange fra sentrum.
Kjøp dags kort på trikken, det fungerer glimrende.
takk for oss.