Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 139
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
ScandicHotels.com
USD 140
Vis tilbud
Priceline
USD 128
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Expedia.comUSD 139
Hotels.comUSD 139
eDreamsUSD 139
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 505)
Filtrer anmeldelser
3 506 resultater
Vurdering fra reisende
1 047
1 546
650
190
73
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 047
1 546
650
190
73
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 506 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Stort hotell sentralt Helsinki med uproblematisk og proff. innsjekk i en resepsjon med mye gjester/kø.
Rommet var i 7 etg. med en god king size seng, minibar og et lite badeværelse.

Frokosten var veldig standard og kjedelig med mange gjester som skulle bespises. Appelsinjuicen må ha vært feilmikset for det smakte verre enn dårlig saft!!!
Online utsjekk var bra med tanke på køen i resepsjonen.

Restauranten i hotellet fristet ikke.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, D3186LIthomasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Bra rom, stille om natta. Koselig lobbybar med bra betjening. God service med rydding av rom. Litt hektisk atmosfære, stort hotell med mange gjester og barnefamilier. God frokost og bra tilbud om middag også.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Åshild T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Stort hotell med mange gjester.
Vi hadde oppgradert rom til Superior pluss, litt usikker på om det var en oppgradering utenom at rommet var større en vanlig rom. Rommet var etter vår mening litt slitt, det var forøvrig også resten av hotellet. Rundt lufte ventilen var det ikke tørket støv på en stund, dette ser ikke bra ut.
6 euro for en boks med Pepsi max fra mini baren, det er vell mulig litt dyrt ??
Helt ok frokost, masse folk , men det gikk fint.
Super hyggelig personale i resepsjonen, spesielt en ung dame Ajda ? mener hun opprinnelig var fra Slovenia, New i Jobb stod det på en button hun hadde, men det kunne ikke merkes, veldig hyggelig, tok seg god tid, kom med flere gode tips og gode destinasjons valg. veldig service innstilt. Sender en spesiell takk til henne.
Det er en bar i lobbyen, der jobber det noen "bartendere", hva de holdt på med, er jeg litt usikker på, men bartendere kan di ikke være, jeg har selv 25 års bar erfaring, det de serverte var noen merkelige drinker, når man spør etter internasjonale drinker, og de sier ja det kan vi lage, ja da bør de ihvertfall være i nærheten. det de serverte kan i beste fall beskrives som et dårlig forsøk, her går hotellet glipp av store inntekter. og det er bare trist.
Hyggelig opphold på et litt slitt hotell, 5 minutters gange fra sentrum.
Kjøp dags kort på trikken, det fungerer glimrende.
takk for oss.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, ivanrenes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GrandMarina, Guest Relations Manager på Scandic Grand Marina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2018
Google-oversetting

Dear ivanrenes,

Thank you so much for your review. I am sorry to hear you have not been satisfied with our lobby bar and its staff. I’ll have a chat with our restaurant manager about the matter immediately. I will also talk about the cleanliness of the room with our housekeeping staff, and tell them to pay extra attention to the vent valves.

I am, however, delighted to hear you enjoyed our breakfast and even happier that you liked our lovely Ajda. I will tell her your nice comments! It was our pleasure that you chose to stay with us, and I do hope you’ll stay with us again!

Happy New Year!

Kind regards,

Monika K.
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Ligger en liten gåtur unna hardest sentrum men det ligger fint og rolig. Rommet hadde god størrelse og bra bad. Fin utsikt i rustikk vindu.
Fint frokost og hyggelig personale. Vi kommer tilbake ved neste anledning.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, aleandrab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
GrandMarina, Guest Relations Manager på Scandic Grand Marina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser