Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 147
USD 141
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Booking.com
Expedia.com
USD 147
USD 141
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
eDreams
Hotels.comUSD 141
Agoda.comUSD 147
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 972)
Filtrer anmeldelser
1 972 resultater
Vurdering fra reisende
629
891
321
95
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
629
891
321
95
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 972 anmeldelser
Anmeldt 7. januar 2018 via mobile enheter

Bodde på dette rommet etter tips fra andre. Dessverre falt ikke dette hotellet i smak. Det tar noen minutter å gå fra sentrum, og det finnes andre bedre alternativ nærmere sentrum. Bygget er gammel og spennende. Jeg fikk rom over annet bygg, og rommet var ekstremt lite. Ingen skrivepult eller ekstra stol, heller ikke plass til det. Badet var lite, men moderne og greit. Frokosten var Ok, men ikke mer. Er du på jakt etter valuta for pengene, normalt størrelse på rommene og i nærheten av sentrum, bør du vurdere andre alternativer.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Hakon84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2017 via mobile enheter

Veldig bra rom, romslig og stilig interiør. Ligger fint til i design district, med interessante butikker og bygninger. Kort veg til gode restauranter og design museum, frokosten på hotellet var også nra :)

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, halvorhvor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2016

Dette hotellet har en ny del og en eldre del. Mitt rom var i den nye, mens mine kollegaer hadde den gamle. De var ikke veldig fornøyd med det, men jeg synes mitt hotellrom var strålende. Litt vanskelig å finne det pga nøkkelkort som ikke fungerer så godt (jeg måtte bruke det to ganger for å komme meg fra inngangen til hotellet og til rommet mitt). God seng, stort rom og herlig bad! Hyggelig resepsjonister :)

Dato for oppholdet: oktober 2015
Takk, krisander
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2016

Har tilbragt en del netter på dette hotellet ifm jobb. Litt skuffet over størrelsen og ventilasjonen på rommene. De er veldig trange og flere steder umulig å åpne vinduer, kombinert med manglende luftventilasjon. God frokostbuffet og hyggelig betjening. Beliggenheten er god.

Dato for oppholdet: desember 2015
Takk, janicontheroad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2015

Har vert på dette hotellet ved to anledninger. Hadde to forskjellige rom typer, var hær med min kjæreste den første gangen og vi hadde et slikt smart rom. Den andre gangen var jeg alene på en standard rom.

Hotellet har en middelalder look på utsiden, vis jeg ikke tar feil var bygget opprinnelig ett slott tidligere. Det er ganske mørkt når man går inn i resepsjonen, men dette kledde stilen til hotellet. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive atmosfæren der, det ble veldig stille og rommet virket mindre en det så ut til. Dette gav deg en litt lun følelse og rommet omfanget deg.

Smart rommene var ganske små, men hadde mange fine løsninger slik at det ikke ble så åpenbart. Rommet var moderne og delikat innredet. Sengen på dette rommet var elektrisk regulerebart noe som var veldig stilig. Vil si den var det beste jeg har sovet på noensinne.

Badet var stort med tanke på den totale rom størrelsen. Det var en glass "vegg" mellom dusjen og ut mot sengen. Glasset var veldig mørkt så man så bare konturen av Inn/utsiden, noe som stilig etter min mening.

Frokosten var veldig god og lokalet var moderne og koselig innredet.

Ellers var betjeningen hyggelige og hjelpsomme, og jeg vil sikker dra hit neste gang jeg er i Helsinki :D

Romtips: Smart rommene er å anbefale.
Dato for oppholdet: november 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Ola N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser