Aage L
3,0 av 5 boblerRenslighet
HotelFinn HotelFinn, OtherHotelli Finn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. juli 2020
Dear 989aagel,

Thank you for your review. We're happy to hear that you enjoyed our clean rooms. During the reception opening hours we serve complimentary coffee and tea. Welcome to stay with us again!

Best Regards,
NH Collection Helsinki Grand Hansa Room Deluxe Double King artwork
0.2 km fra Hotelli Finn
Se flere hoteller i Helsingfors
Anmeldt 28. april 2019 via mobile enheter

Dette hotellet ligger midt i bykjernen av Helsinki, men det er fortsatt rolig å bo her. Rommene var litt små men veldig rene og fine! Dette er et 2.5 stjerne hotell, men jeg ville heller si at det var 3-4. Resepsjonen var ikke døgnåpen, men man fikk et kort man kunne låse seg inn med som var veldig enkelt å bruke. Døren er «stengt» mellom 23-08 og da brukes dette kortet. Dersom man sjekker ut før resepsjonen åpner så legger man bare kortet i en egen luke i 1 etasje!
Man fikk også et eget nettbrett hvor man kunne søke på steder å spise, leie sykler og bestille drikke til rommet.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, stinebratteng1
HotelliFinn, Asiakaspalvelujohtaja på Hotelli Finn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2019

Dear Stinebratteng1,
Thanks for staying at Hotel Finn and for taking the time to leave this useful review!
Excuse me for answering in English! :)

We are glad to hear that our hotel not just met your expectations, but even exceeded them. Super that you found the info tablets in the room useful and the use of the keycards easy.

Hope to see you again in Helsinki and in Hotel Finn! :)

Kind regards
Paula
Hotel Finn

Anmeldt 16. september 2017

Vi var tre studenter som reiste på studietur til Helsinki, så vi var på utskikk etter noe som lå sentralt og som var rimelig. Hotellet var midt i blinken for hva vi så etter. Max 10 minutter gange til de beste restaurantene, og kort vei til sentralbane-stasjonen. Personale var høflige og hyggelige, og rommet var alltid rent da vi kom tilbake til hotellet. Pluss for gratis kaffe og te. Det var også et lite kjøleskap i rommet som gjorde det mulig å spise frokost på rommet. Perfekt for studenter.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Torunn A
Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Det ligger fint til i sentrum med kort vei til det meste. God service. Hotellet serverer ikke frokost men har avtale med kafe ved siden av til 8,5 eur/Person.
Rommene er fine med gode senger, litt små bad. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Narve-thorsen
Anmeldt 5. oktober 2015 via mobile enheter

9 jenter på helgetur. Bodde på tremanns rom med hver vår seng. Det var over det vi hadde forventet. Billig, rent og bra. Med unntak av 1 rom, var de to andre veldig bra. Kan absolutt anbefales for en helg.

Dato for oppholdet: oktober 2015
Takk, Catsann
Anmeldt 29. september 2015

Hotellet ligger i gåavstand til det meste Helsinki har å tilby av turistattraksjoner. Ligger også nær Stockman, det største shoppingsenteret i Helsinki.

Hotellet ligger i 6.etasje, men en litt småskranglete heis tar deg til toppen. Hyggelig personal som er hjelpsomme med å bestille bord på restaurant for eksempel. Vi hadde rom mot bakgården, rolig og ikke en lyd fra gaten utenfor. Hotellet ligger midt i en gate med mange cafeer og uteplasser, så man har kort vei hjem etter en tur på byen :)

Rommene var rene, håndklær ble ikke byttet de 3 dagene vi var der, men det er helt greit. WiFi på rommet var ikke av det raskeste vi har opplevd, ute i resepsjonen var det bedre. Kan absolutt anbefale dette hotellet hvis man reiser på budsjett, kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2015
Takk, AnnetteB638