Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 687)
Filtrer anmeldelser
2 687 resultater
Vurdering fra reisende
753
1 206
498
170
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
753
1 206
498
170
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 687 anmeldelser
Anmeldt 30. oktober 2017 via mobile enheter

Selv om dette hotellet ikke byr på luksusopphold, så er det høy klasse. Treningssenteret er nytt, stort og helt perfekt for et hotell. Frokosten er mer enn god nok, og rommene store og fine. Anbefaler det gjerne. Dersom jeg skal trekke ned noe, så var det dårlig lukt på badet ved ankomst.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, MzungumNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParkHelsinki1, Manager på Scandic Park Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2017
Google-oversetting

Hello,

Thank you for your kind review of Scandic Park Helsinki! We are delighted that you enjoyed your recent experience with us in so many ways. We also thank you for recommending our hotel to other TripAdvisor readers.

Your feedback is very much appreciated and we look forward to welcoming you back on your next trip back to Helsinki!

Kind regards,

Samuli, Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2017 via mobile enheter

Bodde tre netter på Scandic Park og var svært fornøyd med oppholdet.
Rommet var nyoppusset (?), romslig og godt utstyrt. Frokosten hadde godt tilbud av både frukt, varm og kald mat.
I tillegg en kjapp innsjekking av hyggelige ansatte ved ankomst.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, EPKTONSBERG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParkHelsinki1, Manager på Scandic Park Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2017
Google-oversetting

Hello Epktonsberg,

Thank you for your kind review of Scandic Park Helsinki! We're delighted that we were able to make you feel welcome and relaxed during your time with us.

We look forward to welcoming you back on your next trip back to Helsinki!

Kind regards,

Samuli, Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2017

Stort og flott hotell i Helsinki med trivelig betjening og god frokost. Fin gangavstand til sentrum og imponerende hvor mye grønne lunger det fins i området. Restauranten var ikke spesielt trivelig, men maten var god.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, johnnylys
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParkHelsinki1, Manager på Scandic Park Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2017
Google-oversetting

Hello Johnnylys,

Thank you so much for your five star review. It brings us such pleasure to see that you enjoyed your stay and we thank you for sharing the experience with the TripAdvisor community.

We look forward to your next stay with us !

Kind regards,

Samuli, Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2017 via mobile enheter

Et fantastisk barnevennlig hotell. Vi bodde på et superior pluss rom med god plass til to voksne og to barn. Rommet var flott og absolutt å anbefale om man har med barn. De ansatte var topp. En passelig gåtur til sentrum og til tivoliet. Absolutt et hotell vi kommer til å bo på igjen.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Misdam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParkHelsinki1, Executive Housekeeper på Scandic Park Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2017
Google-oversetting

Hi Misdam,

Thank you for your five star review, your feedback is important to us. It is nice to hear that you have enjoyed your stay with us with your family. It is our pleasure to serve the guests well.
Hope to see you soon here again!

Kind regards,
Heli Executive Housekeeper

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

Vi ble oppgradert til superior rom i 8 etg, som stamkunder hos Scandic. Et nyoppusset og pent Hotel, noe trangt i p-huset, hvem har i dag så smale biler? Svært hyggelig mottakelse i resepsjon og rommet er meget stort og flott. Kort vei inn til bysentrum og utenfor hotellet stopper flybussen. Anbefalt

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, carlottos2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ParkHelsinki1, Manager på Scandic Park Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2017
Google-oversetting

Hello Carl-Otto S,

Thank you for your kind review of Scandic Park Helsinki! We are delighted that you enjoyed your recent experience with us in so many ways. Your feedback is very much appreciated and we look forward to welcoming you back on your next trip back to Helsinki!

Kind regads,

Samuli, Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser