Hyggelig å ha vært innom, men ikke noe wow faktor, rent og pent, hyggelige boder med forskjellige varer, savnet mulig det pulserende livlige stemningen.
Hyggelig opplevelse, vi bodde i nærheten og det var da naturlig å stikke innom.
Hyggelig opplevelse, vi bodde i nærheten og det var da naturlig å stikke innom.
Vi var her på en søndag, da salgsbodene var stengt. Kafébodene var fortsatt åpne, og vi så hvor trivelig det kunne være her inne på en vanlig hverdag eller lørdag
Er du interessert i mat, må du få med deg Old Market Hall. Et tyvetalls små butikker med dertilhørende små spisesteder gjør dette til en flott opplevelse. Sett av god tid; Spis litt mat, kjøp noe delikatesser og nyt den rolige atmosfæren.
Her kan man kjøpe mat, finske spesialiteter innen kjøtt og fisk. Flere spisesteder. Populært for innbyggere og turister. Passer for alle aldre.
Sentralt på havna - et sted for en smak av god små mat eller en kaffe eller en øl. Kan nok fort bli trengsel, da lokalet ikke er så stort. Men anbefales !
Å besøke Old marker hall var en uventet positiv opplevelse. Interiøret var godt tatt vare på og driften tilpasset interiøret. Mye spennende å få kjøpt, men greit å bare se også.