Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 142
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 137
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Official Site
USD 144
USD 131
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Hotels.comUSD 137
FindHotel
Trip.comUSD 144
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 870)
Filtrer anmeldelser
1 870 resultater
Vurdering fra reisende
725
757
248
95
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
725
757
248
95
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 870 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt til i Helsingfors og har dermed kort avstand til mye. Selve hotellet fremstår delikat og rommene er flott innredet, men vær oppmerksom på at det er en del støy fra gaten hvis man har rom den veien. I tillegg røykes det rett utenfor hovedinngangen og med rom rett over kan det oppleves slitsomt.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, olahasethbalestrand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marjo H, Front Office Manager på Klaus K Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2018
Google-oversetting

Hej Ola B,
Tack för din feedback! Jag hoppas vi ses snart igen, Välkommen tillbaka.

Med vänliga hälsningar,
Marjo Huhta
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2017

Vi bodde på hotellet en utvidet weekend. Rommet og badet var ikke av det største, men personlig innredet og fremstod som innbydende. Gode senger. Kvalitetsprodukter på badet, og design vinglass (Ittala) på rommet. God frokost der finske kortreiste produkter var vektlagt. Frokostservise var også design/Ittala. Informasjon i heisen om en ville unngå frokostkø så var det erfaringsmessig mest gjester mellom 10 - 11 på helg. Vi utforsket både baren og restauranten Toscanini, og var fornøyd med kvalitet og konseptet. God service generelt. Det regnet en dag, og hotellet skal ha pluss for utlån av gode paraplyer der et felt var gjennomsiktig slik at en har god kontroll over møtende trafikk uansett vindretning. Genialt!
Hotellet er nok klar for en liten touch av vedlikehold. Sjeldent lite støy generelt på hotellet - og på rommet. Beliggenheten i seg selv gjør at dette hotellet er attraktivt. Samlet blir nok hotel Klaus K vårt førstevalg ved neste besøk i Helsinki.

Dato for oppholdet: september 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Lillian F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tero T, Manager på Klaus K Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2017

Kjære Lillian F,
Takk for din vurdering.
Håper å se deg snart igjen!

Tero Thynell
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2017 via mobile enheter

Design hotel midt i Helsinki. Beg å bli litt klar for vedkikehold. Men det er super fint og finsk. Kort avsta d til all moro i byen. Og det var stille natt. Blir nok her neste gang også. We love Klaus K

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 225helis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MarjoHuhta, Front Office Manager på Klaus K Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2017
Google-oversetting

Dear Heli S,
Thank you for staying with us, We certainly will see you next time in Helsinki! Welcome back,
Best regards, Marjo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2017

Flott opplevelse å bo her. Hotellet ligger helt i sentrum, en kort spasertur fra jernbanestasjonen, det er flere gode restauranter i nærheten, og hotellet hadde en av de beste hotellfrokostene jeg har spist.

Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Jorunn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2016

Vi bestilte Sky designer ettromsleilighet på toppen med tilgang til terrasse med utsikt over deler av byen, kjempeflott men veldig dyrt. Litt luksus i hverdagen. Gratis vin eller drink mellom kl 17 -20
Nydelige senger og et topp moderne bad. Gangavstand til det meste så dette kan anbefales.

Romtips: Siden vi bodde på toppen hørte vi ikke noe støy.
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, Wenche B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser