Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 147
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.07.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 219
USD 141
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.07.21
Hotels.com
USD 219
USD 141
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.07.21
Agoda.comUSD 147
CheapTicketsUSD 141
Prestigia.comUSD 219
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 404)
Filtrer anmeldelser
2 404 resultater
Vurdering fra reisende
1 124
955
236
70
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 124
955
236
70
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 404 anmeldelser
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger perfekt til i hjertet av Helsingfors. Store, flotte rom med god plass. Nydelig frokost og hyggelig personale! Eneste spesielle er at de tar seg meget godt betalt om du skulle ønske å prøve saunaen på hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, j_rgenf805
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2017

Dette var bra:
+ fine rom
+ renholdet av rommene var veldig bra!
+ hyggelig betjening!
+ sentralt plassert i sentrum
+ god frokost!
+ hyggelig "pub" i første etg.
Dette var ikke bra:
- ingenting spesielt

Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, ProfessorTravelling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. januar 2017 via mobile enheter

Overnattet to netter på dette hotellet i forbindelse med forretningsreise. Hotellet ligger sentralt i forhold til sentrum, med kort vei til togstasjonen hvor toget går til flyplassen. Trikken kan du ta omtrent rett utenfor hotellet. Rommet var stort og greit, og renholdet var bra. Servicen på hotellet var bra. Frokosten var kanskje litt snau, men helt grei. Kort vei til restauranter, butikker osv. Hotellet kan anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, knvat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Ankom med ferge fra Åland tidlig formiddag - og møtte en strålende hyggelig dame i resepsjonen. Fikk rommet vårt med det samme - og veiledning til nærmeste parkering.

Flott, moderne rom med meget gode senger. Lekkert bad med "spa-følelse". Beliggende midt i det mest sentrale området i byen, kort vei til lekre butikker og restauranter. Kort vei også til byens severdigheter. Frokosten er helt OK med basis utvalg, forventer nok mer på et ellers fantastisk hotell som dette.

Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, RandiL218
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2016

Rommene på hotellet var utrolig små, måtte gå sidelengs for å få lagt seg. Frokost var god og hyggelig, personalet hyggelig. Litt tull et par ganger med nøkkelkortet på de to dagene! Måtte stadig byttes! Prisen var rimelig.
Svært sentralt og aldeles ypperlig beliggenhet i så måte.

Romtips: Midt i bygate, utsikt forventes ikke. Forstyrrende trafikk med vindu oppe men bra aircon.
Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Anne-Lise L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser