“Anbefales!”

Bestill bord
Vurdert som nr. 18 av 2 086 Restauranter i Helsingfors
Kjøkken: Italiensk, Skandinavisk
Anmeldt 29. mai 2023 via mobile enheter

Veldig god mat og vin! Mindre bra service, men alt i alt en god opplevelse. Anbefaler dette stedet. Du får mye for pengene her.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Pyretta2

Anmeldt 28. juni 2019

Hadde høye forventninger til denne restauranten. Var i et selskap med ca 30 personer og dette var tydelig noe de ikke er vant med. Ikke spesielt gode på service (noe arrogante). Hadde forventet en fantastisk smaksopplevelse, men maten var ikke mer enn helt ok. Litt seigt kjøtt og en eggerett som jeg knapt smakte på før jeg besluttet å la den være.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, ymym79
Anmeldt 3. desember 2018

God mat, men ikke noe Wow faktor, det siste lille manglet. Ventet nesten 1 time mellom forrett og hovedrett. Det er for lang tid, og trekker ned helhets inntrykket litt. Prisene er ok, mulig litt dyrt, i forhold til kvalitet, og størrelse på porsjoner. Hyggelig personale.
Men når man ber om Pepsi Max, og servitøren sier at det har vi ikke, men vi har noe som er bortimot helt likt, ja da bør man ikke servere SUKKER holdig brus, som ikke smaker i nærheten av det man egentlig bestille.

Hyggelig besøk, men dessverre ikke full score fra oss.

Takk, ivanrenes
Anmeldt 14. oktober 2017 via mobile enheter

Vi spiste kokkens 5-retter til 57 euro pr pers. Alt var helt fantastisk og levde virkelig opp til forventningene. Godt utvalg av italienske rødviner. God service og hyggelig atmosfære. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Forarsveen
Ragucrew, Johtaja på Ravintola Ragu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2017

Mange tak! Velkommen igen! :)

Anmeldt 22. mai 2017 via mobile enheter

Vi var her på jobbmiddag og hadde bestilt 4 retters surprise menu med vinpakke til. Fantastisk mat og kjempegode viner. Vinmenyen kunne man bestille i halve porsjoner, noe som var akkurat passe ved fire retter. Kelneren var super og hun var flink til å presentere både rettene og vinen vi fikk til. I tillegg hadde hun en passe mengde ispedd humor i presentasjonen sin som gjorde at vi følte oss spesielle. Masse spennende retter hvor høydepunktet var røkt lammetartar som ble servert som forrett i lukkede glass med røyk oppi.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Gullet1

Reisende som så på Ravintola Ragu, så også på

Helsingfors, Uusimaa

Har du vært i Ravintola Ragu? Del dine erfaringer!