Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat”
Anmeldelse av Kappeli

Kappeli
Vurdert som nr. 36 av 1 884 Restauranter i Helsingfors
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Kjempe koselig atmosfære og utrolig god mat. Vi valgte å spise i restauranten selv om det var en café der også. Veldig hyggelig betjening og fantastisk god mat. I menyen er det lagt til eget vin forslag til hvert måltid og den var perfekt til både fiskesuppe og rekesalaten. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Maya_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 131)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 2 131 anmeldelser

Anmeldt 16. november 2017

Atmosfære. Vakker arkitektur og interiør, Hyggelig kafe, intim bar og elegant restaurant. Sentralt. Flotte skulpturer. God mat og drikke. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: november 2017
Takk, hannekvistaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mai 2017 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 25 personer. Maten og drikke var forhåndsbestilt. Flotte lokaler og bra service. Maten var svært god. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2017
1  Takk, 127knutm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2016 via mobile enheter

Nydelig lokale, nydelig mat (smak av Finland) til forrett var herlig og and til hovedrett veldig godt! God service :) god start på helgeturen.

Dato for besøk: januar 2016
Takk, vibekelundquist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2015

Ærverdig restaurant og cafe ved Esplanaden. Luftig og lysrikt lokale. Elegante forretter og god middag, bra service, godt vinkart. Alt i alt en fin de siecle opplevelse, man føler seg hensatt til før russiske revolusjon. Et must i Helsinki

Dato for besøk: juli 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, johntaraldh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kappeli, så også på

Helsingfors, Uusimaa
 

Har du vært i Kappeli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din