Heidi300
1.5 km fra Clarion Hotel Helsinki
5.3 km fra Clarion Hotel Helsinki
Se flere hoteller i Helsingfors
Anmeldt 18. august 2022

Jeg valgte Clarion Hotel Helsinki pga beliggenhet. Den ligger ganske sentralt, i nærheten av Kamppi som er et yrende shoppingstrøk, tre stopp med trikk nummer 7 eller 9. Man kan komme til Kamppi til fots på 15 min. Hotellet er nytt og har veldig høy standart. Rommet var komfortabelt, god seng og sengetøy. Vannkoker. Minibar. Det var stille og rolig der, jeg sovet veldig bra og jeg følte meg utvilt ved utsjekk fra hotellet. Om morgenen er det veldig mange mennesker i frokostsalen. Uansett jobber personale med et smil og viser ingen tegn på stress. I tillegg til pålegg var det en del utvalg av andre retter og snaks. Jeg likte falafel, bønner, rispai, fruktsalat. Gresskar juice var veldig populær blant gjester. Anbefaler dette hotellet! Jeg vil gjerne komme tilbake neste gang jeg skal besøke Helsingfors.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, SvetlanaMia
Info Clarion Hotel Helsinki, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2022

Dear Guest,

A warm thank you for your very pleasant review - I 100 % agree with your insights : ) Thank you also for highlighting the easy public transport options to our Hotel.

Looking forward to welcoming you back here soon!

Kind Regards

Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Moderne og fint hotell som ligger litt ut fra sentrum. Hotellet er meget pent og har gode løsninger. Bra rom, men små bad. Vennlig personale som er serviceinnstilt. På toppen av hotellet er en meget pen Rooftop bar. Denne er pen men det går for tregt å få servering
Under frokost var det fritt for brød, bestikk, glass og mye av maten. Håper dette var et engangstilfelle

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, knutp1

Dear Guest,

Thank you for taking the time to give us valuable feedback. Thank you also for your insights regarding our services, we will definitely take that into consideration when developing them!

We hope to see you back here soon and I wish you a pleasant autumn time : )

Best Wishes

Anmeldt 6. mars 2022 via mobile enheter

Fin plass. Litt utenfor sentrum, men fortsatt en kort gå tur på 15 min så er du i sentrum.
God standard på rommene. Kult basseng i 16 etasje. Utendørs oppvarmet med god utsikt.
( gratis for hotellets gjester, og ikke alt for mye folk )
Flott bar i 16 etasje, men stive priser på drinker.
Frokosten manglet litt for å være «Clarion» standard. Ingen stekt egg eller omelett. Ingen alternativ til annet enn sort kaffe.
Så litt merkelig å gi 3 stjerner, men de manglet det lille ekstra.
Ikke mulig å åpne vindu, og kaldeste temperatur på rommet er 18°.
Men vil du bo litt utenfor sentrum, i stille rom og med eget badebasseng på taket, kan det absolutt anbefales.

Romtips: Går du fra togstasjonen er det ca 30 min gange. Ligger en restaurant fra Nepal 2 min unna som absolutt kan anbefales.
Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, 735p_lb

Dear guest,

Thank you for taking the time to give us valuable feedback. It was nice to read that your visit with us was a pleasant experience in overall and that you enjoyed our pool area. Thank you also for your insights regarding that missing "little extra", we will definitely take that into consideration when developing our services!

We hope to see back here soon : )

With kind regards,

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

For de som liker klassiske møbler er dette et drømme hotell. Eams Lounge stol på hvert rom, sky gardens lamper i taket, Vitra klokker på veggene og Artek stoler over alt. Frokosten var en smule overbefolket vanskelig å finne ledig bord, men frokosten var god. Best likte jeg sky garden i 16 etage, en «nightcap» med en storslått utsikt.
Hotellet kan absolutt anbefales.

2  Takk, 927p_lj
Info Clarion Hotel Helsinki, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Hej,

Stort tack 927p_lj för ditt besök och för att du tagit dig tid att återkoppla.

Trevligt att höra att du varit nöjd med din hotellvistelse och att du tyckte om våra klassiske möbler.

Solig sensommar och hoppas du besöker oss igen!

Med Vänliga Hälsningar,
Petri Uronen
Hotel Manager

Anmeldt 8. juli 2020

Vi valgte dette hotellet bl.a. pga. fint treningsrom, takterasse og svømmebasseng. Svært høy musikk i disse områdene trakk imidlertid vesentlig ned på opplevelsen for vår del. Selv i frokost-salen var det for høy musikk før klokken 8 om morgenen.

Hotellet hadde ellers hyggelig personale, og trikke-stopp nær hotellet var også et pluss.

Takk, joruhole
Info Clarion Hotel Helsinki, Guest Services / Front Office på Clarion Hotel Helsinki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Hej joruhole,

Trevligt att höra att du varit nöjd med din hotellvistelse.
Jag är ledsen att vårt musiken var för högt för dej.

Solig sensommar och hoppas du besöker oss igen!

Med Vänliga Hälsningar,
Petri Uronen