Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste på Gran Alacant”
Anmeldelse av Ohana GastroBar

Ohana GastroBar
Vurdert som nr. 2 av 62 Restauranter i Gran Alacant
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 18
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Alltid hyggelig å besøke Ohana. Verdens beste pølser Man blir tatt imot med et stort smil og går derifra med et enda større. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Trond N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Israel S, Propietario på Ohana GastroBar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2018
Google-oversetting

Hi Trond!

We are glad that you enjoyed it! Thank you very much for you review and for coming back twice in less that a week!!!
Its a pleasure you have you here!
See you soon!
Israel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (426)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 426 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig atmosfære i resturangen. Hyggelig kelner og veldig god mat. Beste mat i området her.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Bente R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Israel S, Propietario på Ohana GastroBar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your nice review!! We are glad that you enjoyed the Ohana experience!
Best regards!
Israel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, vin og service. Mange valg både vegetar og glutenfri, som passet vårt selskap fint. Vi ville sitte oppe på terrassen, men det ble litt i det varmeste laget, så vi valgte å sitte inne nede, hvor det var behagelig temperatur. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Grykath
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Israel S, Propietario på Ohana GastroBar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2018
Google-oversetting

thank you very much for your nice review about Ohana, its a pleasure for us to have customers like you!
See you soon!
Best regards!
Israel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Hadde med familien, 3 år, 7år, 13 år og 3 voksne. Litt lite på menyen for ungene, men alle fikk noe de ville ha. De voksne og 13åringen spiste biff. Meget bra! God vin og hyggelig betjening! Jeg krever ikke mer for topp terningkast! Takk for nå, vi kommer igjen!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, B9184XEthomasl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Israel S, Propietario på Ohana GastroBar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2018
Google-oversetting

thank you very much for your review!!! we are glad that you enjoyed the experience!
We will be here waiting for you!!!
Thank you!!!!
Israel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Meget god mat til gode priser.Et hyggelig personale som gjør at man trives. Flott utsikt mot Alicante og havet.Anbefales !

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Kjersti clovbor... G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Israel S, Propietario på Ohana GastroBar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your lovely review!!!
Im glad that you enjoyed the experience Ohana.
Hope to see you soon!
Israel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ohana GastroBar, så også på

Gran Alacant, Costa Blanca
 
Gran Alacant, Costa Blanca
Gran Alacant, Costa Blanca
 

Har du vært i Ohana GastroBar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din