Veldig god mat. Vi spiste argentinsk indrefilet som anbefales. Veldig bra service😊 Kommer tilbake hit
Når vi omsider kom oss til Gran Alacant måtte vi ta turen innom Ohana. Nok en gang var maten og servicen helt topp. Man føler virkelig at de tar sine kunder på alvor. Og med nydelig havutsikt ved siden av et nydelig måltid er det ingen grunn til ikke å gi topp score.
En liten og koselig restaurant med god mat og en veldig hyggelig mann som serverte oss. Vi koste oss og spiste både middag og dessert.
Svært allsidig og god mat med utgangspunkt i Argentisk kjøkken. Vi hadde empanadas og en deilig chorizo pølse til forrett. Deretter fulgte bakt potet (middels) og en kyllingquesadiilo (deilig). Vi valgte god spansk rødvin til €4 per glass. Dette er en kjærkomment tilskudd i Gran Alacant.
Endelig tilbake til Gran Alacant.
Ett år har gått, og vi var veldig spente på hvordan det stod til. Været viste seg å være som før. Hva med våre favorittespisester, var de ligger like gode som før? Etter noen uanmeldte besøk fikk vi endelig bord på Ohana. Noe skeptiske, da vi så nye fjes blant betjeningen, men det gikk over straks vi fikk vårt bord. Maten var som tidligere helt topp og servicen var like god. Vi ser allerede frem til vårt neste besøk hos Ohana. Samtidig ønsker vi dem lykke til med sin neste restaurant i Alicante. Takk for et meget hyggelig besøk.