Jeg var å besøkte denne restauranten denne den 21 mai ca kl 20 35. Jeg synes først å fremst servitørenes holdning var dårlig eller i beste fall umodent. Jeg satt sammen med en venn, og vi bestillte to forskjellige retter. Disse ble forvekslet ved servering. Uten at vi som gjester forsto dette med engang. Når vi først forsto det. Hadde vi smakt litt på sausene/maten. Vi gjorde servitøren oppmerksom på dette. Som bare skiftet rettene om. Selv om vi hadde rørt/smakt på hverandres retter. Vi forlangte i det minste å få nye sauser til rettene noe vi fikk etter 5 min. Dette fikk vi påført som ekstra, på slutt regningen. Det virket også som to av servitørene var kjærester. Da de brukte mye tid til å kleme, og snakke sammen. Jeg synes egentlig synd på resturantkjeden som har så mye potensiale. Men grunnet servitørene som virker demotivert å lite menneskelig observante mot sine kunder. Blir dette en heller dårlig opplevelse. Send de på kurs eller ha observatørene i Deres restauranter.