“Topp”

Il Sapore
Vurdert som nr. 14 av 58 Restauranter i Gran Alacant
Anmeldt 22. mai 2023 via mobile enheter

Pizza og Pasta !!😋👏
Endelig et veldig hyggelig sted med utrolig utsikt, hyggelig service og kjempegod mat.
Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Lilleba05

Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Bestillte pizza og risotto. Var helt grei mat. Grei servering. Synes det var litt dyrt i forhold til smaken.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 287linnt
Lidia G, Propietario på Il Sapore, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Se han equivocado de pizeria al comentar ya que nosotros no hacemos risotto, un saludo

Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Vi besøkte denne for første gang i mai 2019 greie priser å fantastisk fin betjening.min samboer sin mat var kjempe god . Jeg bestilte carbonara men der var litt for mye pepper for min smak ellers veldig bra mat. Hadde nok fått ny om jeg spurte ,da de var veldig opptatt av å gjøre besøket fint. Kommer nok til å spise der igjen

Dato for besøk: mai 2019
Takk, isabellm436
lidiag907, Propietario på Il Sapore, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Siento lo de la pienso , el plato lo requiere así pero se lo habríamos cambiado inmediatamente
Gracias por la visita

Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Med vindu fra gulv til tak og takterrasse har Il Sapore gode forutsetninger. Maten var veldig god men porsjonen med ravioli var alt for liten mener jeg. Vennlig betjening selv om kelneren var litt uoppmerksom. Møblene er håpløst triste så det må de gjøre noe med!

1  Takk, Carl G
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Fra den første fikk mat til den siste fikk tok det 1.5 time...tragisk...fikk beskjed fra eier om at de ikke var vant til å servere i restauranten, men heller vant med kunder som hentet mat...

Gjester fra 2 andre bord gikk pga lang ventetid imens vi satt der..det hadde vi også gjort om ikke den første av oss fikk maten rimelig kjapt..

Hyggelig servitrise, god mat, men velger et annet sted neste gang.

1  Takk, Thomas G

Reisende som så på Il Sapore, så også på

Gran Alacant, Costa Blanca
Santa Pola, Costa Blanca

Santa Pola, Costa Blanca
Gran Alacant, Costa Blanca

Har du vært i Il Sapore? Del dine erfaringer!