“Alltid hyggelig service ”

Restaurante Asiático Cielo Largó
Vurdert som nr. 11 av 60 Restauranter i Gran Alacant
Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

God mat, og eier som også er servitører, er alltid hyggelig når vi kommer 😊 liker spesielt godt duck with panncaces, chicken japonese, mango salad, garlic shrimps og mye annet.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, NicolayFlaaten

Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt spisestedet og det stod til forventningene. Spiste en kombinasjonsret for to personer, med bla. en sterk scampirett og and. Alle rettene var gode og billige. Servitørene var veldig blide og hyggelige.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Ekirsti
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Dette er vår favoritt i Gran Alacant. Kvalitet på mat, drikke og betjeningen er ypperlig. Er vi usikre på hva vi har lyst på så finner vi alltid noe godt der så her er det bare å stikke innom for et godt og hyggelig måltid.

2  Takk, Stig59
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Vi blir alltid godt mottatt og servitørene er like blide hver gang. De tuller også med barna og det blir satt pris på.
Maten er alltid god, og om man lurer på noe med rettene er det bare å spørre betjeningen og de kommer med gode forslag.

1  Takk, Odelsjenta
Anmeldt 19. august 2017 via mobile enheter

Vi dro til Cielo Largo fordi vi ble kjent med at vår "yndlingsservitør" fra Nan-Kin hadde startet egen plass. Ble tatt varmt imot i hyggelig likale, maten var ypperlig og servicen upåklagelig. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2017
Takk, 918marianneb

Reisende som så på Restaurante Asiático Cielo Largó, så også på

Gran Alacant, Costa Blanca

Har du vært i Restaurante Asiático Cielo Largó? Del dine erfaringer!