“Nydelig mat og trivelig miljø ”
Anmeldelse av La Paletta

La Paletta
Vurdert som nr. 3 av 65 Restauranter i Gran Alacant
Prisklasse: USD 11 - USD 54
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Grill, Fusion
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Anbefales ! Mange retter og spennende smaker. Meget hyggelig miljø og avslappet atmosfære. Noe støyende innendørs, anbefaler å sitte ute

Takk, kjersticlovborgg

Anmeldt 25. oktober 2019

La Paletta er en fantastisk restaurant, som vi alltid besøker når vi er ferierer på Gran Alacant. Maten er alltid velsmakende og sørvisen upåklagelig. Til forrett anbefales hvitløksbrød!! Noen ganger har vi opplevd at de har gått tom for enkelte retter, og det må velges noe alternativt. Lokalet er koselig, men litt bråkete.
Ps! Gjør plass til dessert, spesielt sjokolade fondanten er himmelsk.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, 60kariv
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Var her med noen venner i kveld. Vi hadde bestilt bord da det som oftest er helt fult her! Dette er noe som anbefales gjort! Til forrett hadde jeg flamberte prawns. De smakte helt himmelsk! Til hovedrett valgte jeg hamburger denne gang med glasert sjampinjong og fries til. Dette smakte himmelsk! Alle var fornøyd med maten sin også! Når det gjelder servicen er vi alle enig om at den var god. Fortreffelig hyggelig personalet. Utrolig god mat og hyggelig stemning! Anbefales på det sterkeste, men husk å bestille bord!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, schengscheng
Anmeldt 16. juli 2019

Trivelige, men støyete lokaler. Vi var 6 personer som spiste bruschetta, reker og carpaccio til forrett. Til hovedrett spiste vi pasta, andebryst, hamburger, sjøabbor og svinefilet. Øl, vin, vann til drikke. Totalt ~150 Euro. Alle rettene smakte helt fortreffelig og hadde det kun vært for maten så hadde det vært toppscore. Servicen derimot var svært skuffende. Personalet var lite imøtekommende, og et par ganger var de direkte uhøflig (himlet med øynene og svært skarpe i svarene). Har aldri opplevd noe liknende før. Kjøkkenet får de beste anbefalinger. Personalets oppførsel står til stryk.

Gir allikevel en 4-er siden maten var så bra.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Hunoghan
Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

Var der med fruen. Bestilte bord i forkant noe som er lurt da det ofte er fult. Men maten imponerte ikke dessverre. Mistenker at det meste er prefabrikerte og at det ikke er en kokk på kjøkkenet. Betjeningen er særdeles hyggelig og prisen fantastisk lav.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 159kjetilk

Reisende som så på La Paletta, så også på

Gran Alacant, Costa Blanca

Har du vært i La Paletta? Del dine erfaringer!