“Anbefaler å bestille bord ”
Anmeldelse av La Paletta

La Paletta
Vurdert som nr. 3 av 58 Restauranter i Gran Alacant
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Grill, Fusion
Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Jeg har besøkt La Paletta årlig siden 2017. Et spesielt og utrolig hyggelig sted. Menyen er spennende og "dagens" er et fulltreff!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Lilleba05

Anmeldt 27. februar 2023 via mobile enheter

God mat og variert meny. Bestilte biff med poteter og ostekake til dessert. Smakte veldig bra. Fint sted med hyggelig betjening som sørget for en fin kveld. Kan være lurt å bestille bord i forkant. Stedet anbefales.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Janander123
Anmeldt 1. november 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat og veldig god service. Vennlige og smilende svarer de på alle spørsmål om hva maten inneholder for en som sliter med allergier.

Dato for besøk: november 2022
Takk, TrudeDT
Anmeldt 29. september 2022 via mobile enheter

Dårlig service. Kjente oss ikke velkommen. Ba om bord ute:det var fullt[vi så mange ledige bord]..vi ble bedt om å gå straks vi hadde betalt...fordi det regnet ute og det var folk som hadde bestilt bord ute heller ville inn...
Vi syntes betjeningen var uhøflig og absolutt ikke service innstilt. Mye lyd i lokalet gjorde det vanskelig å snakke...virket som det hele var mest for stamgjester og ikke for oss som faktisk hadde fått stedet anbefalt..
Dertil vanskelig å finne inn..masse låste porter..

Dato for besøk: september 2022
Takk, Anne Mathilde H
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Topp mat. De varierer menyen, og dagens meny er stort sett veldig fristende. Utrolig gode på fiskemåltid, og pasta. Godt tilbehør også. Servicen er upåklagelig. Kommer alltid tilbake hit. Veldig koselige omgivelser i restauranten.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Klokturist127

Reisende som så på La Paletta, så også på

Gran Alacant, Costa Blanca

Har du vært i La Paletta? Del dine erfaringer!